zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / CaseNine en deLex Solutions sluiten partnership
CaseNine en deLex Solutions sluiten partnership

CaseNine en deLex Solutions sluiten partnership

  • Nederland
  • CaseNine, ontwikkelaar van dossier management apps, en deLex Solutions, innovatieve uitgever van juridische vakinformatie, gaan een strategisch partnership aan.
  • Casenine_logo_origineel
  • CaseNine
  • www.casenine.nl
  • gerwintromp@casenine.com
  • Amersfoort, 9 maart 2015 – CaseNine, ontwikkelaar van dossier management apps, en deLex Solutions, innovatieve uitgever van juridische vakinformatie, gaan een strategisch partnership aan.Noot voor de redactie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Maudy van Eldik, Maudyvaneldik@Casenine.com +31630108746

“Met dit partnership combineren we de vernieuwende denkwijze over het beschikbaar maken van juridische content van deLex, met onze krachtige businessapplicaties die gericht zijn op het happy maken van de gebruikers van de software, iets dat vaak nog onvoldoende aandacht krijgt”, zegt Erik Koridon,CEO van  CaseNine.

“Binnen dit partnership zullen we concepten gaan implementeren die het werken met juridische informatie verder vergemakkelijken”, vult Martin van Hemert, mede-oprichter van deLex aan. “We zijn al gestart door het toevoegen van een legal search engine aan de dossier management app van CaseNine, wat zorgt voor een verdere tijdsbesparing voor de gebruikers van de app, die aangetoond heeft voor 30% meer efficiency te kunnen zorgen.”

Koridon: “Deze koppeling is nog maar het begin, we zijn er van overtuigd dat we met deze samenwerking veel kunnen bereiken in de markt van de juridische professional, een markt waar op IT gebied nog veel geïnnoveerd kan worden. We zullen op korte termijn meer kunnen vertellen over de innovaties waar we op dit moment aan werken.”

Over deLex

deLex Solutions is een innovatieve uitgeverij van juridische vakinformatie. We maken juridische informatie over Intellectueel Eigendom en ICT beschikbaar met één doel: klanten verbinden – met elkaar en met elkaars kennis.

www.delex.nl

Over CaseNine Casenine.com

CaseNine is bouwer van business apps voor onder meer de juridische-, zorg- en educatie markt.

www.Casenine.com

Over Casenine

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top