vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / CFD’s nu nog aantrekkelijker dankzij lagere spread-tarieven van Plus500
CFD’s nu nog aantrekkelijker dankzij lagere spread-tarieven van Plus500

CFD’s nu nog aantrekkelijker dankzij lagere spread-tarieven van Plus500

  • Nederland
  • Plus500 (www.plus500.nl), het wereldwijde online CFD-handelsplatform, heeft zijn tarieven voor spreads verlaagd. Het bedrijf brengt daarnaast — in tegenstelling tot zijn concurrenten — geen commissie in rekening. Plus500 biedt bovendien alleen vaste spreads aan om cliënten tegen verrassingen te beschermen. Deze zet maakt Plus500 tot een van de meest voordelige en transparante aanbieders binnen de branche.
  • Plus500
  • www.plus500.nl
  • marcus.birke@axicom.com
  • Plus500

“Onze missie is om contracts for differences als uiterst effectief financieel instrument beschikbaar en aantrekkelijk te maken voor zowel grote als kleine particuliere beleggers”, zegt Gal Haber, de CEO en medeoprichter van Plus500. “Hiertoe houden we de kosten zo laag mogelijk voor onze klanten of heffen we die zelfs op, zoals in het geval van commissies. Het betekent ook dat we klanten waar mogelijk vaste tarieven aanbieden om maximale transparantie te waarborgen. Het aanbieden van dergelijk aantrekkelijke voorwaarden is alleen mogelijk doordat we ons handelsplatform zelf ontwikkelen en beheren. Dit stelt ons in staat om de regie over ons aanbod te houden, snel te reageren op marktontwikkelingen en de kosten laag te houden.”

Het handelsplatform van Plus500 is volledig in eigen beheer ontwikkeld en biedt dezelfde hoogwaardige gebruikerservaring op verschillende apparaten en besturingsystemen. Klanten raken daardoor snel vertrouwd met de indeling en handelsfuncties, waar of wanneer ze maar handelen. De gebruikersinterface en back-end van het platform zijn ontwikkeld om efficiënt met elkaar te communiceren met minimale menselijke tussenkomst. Dit uiterst efficiënte handelsplatform is een van de belangrijkste redenen waarom Plus500 in staat is om een van de aantrekkelijkste oplossingen op de markt aan te bieden in combinatie met concurrerende spreads en 0% commissie. Op basis van de nieuwe gebruiksvoorwaarden biedt Plus500 onder meer de volgende spreads aan: 1 punt voor DAX30, 1 punt voor FTSE 100, 2 punten voor Wall Street, 2 punten voor GBP/USD en 1 punt voor EUR/USD.

Over AxicomBNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top