donderdag, januari 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Chef-kok Steve Depp opent pop-up restaurant op balkon Stadsschouwburg Amsterdam
Chef-kok Steve Depp opent pop-up restaurant op balkon Stadsschouwburg Amsterdam

Chef-kok Steve Depp opent pop-up restaurant op balkon Stadsschouwburg Amsterdam

  • Nederland
  • Ajaxterras wordt voor Lightspeed Pop - Up x depp event getransformeerd tot culinair restaurant
  • Lightspeed
  • lightspeed@marcommit.nl

Het balkon van de Stadsschouwburg Amsterdam, beter bekend als het Ajaxterras, wordt op initiatief van Lightspeed omgetoverd tot een pop-up restaurant. Waar een aantal jaar geleden nog Ajax-spelers gehuldigd werden, kunnen op 23 en 24 augustus culinaire aanbidders terecht om hun smaakpapillen te laten huldigen door de Amsterdamse chef-kok Steve Depp.

De plekken zijn beperkt, reserveer daarom dus snel.

Verdere informatie:
Datum: 23 en 24 augustus
Tijd: 18.00 – 01.00 uur
Locatie: Stadsschouwburg Amsterdam, Leidseplein 26

Meld je aan voor het event via Facebook om op de hoogte te blijven. Benieuwd wat je te wachten staat? Bekijk dan alvast de teaser, die geproduceerd is door Soulvizion.

“Het is altijd al mijn grote droom geweest om een eigen restaurant te openen”, zegt chef-kok Steve Depp. “Met behulp van Lightspeed krijg ik nu de kans om een paar dagen proef te draaien dankzij het pop-up restaurant. Koken is altijd al een passie van mij geweest. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het blijven verrassen van mensen door heerlijke gerechten te bereiden, en te experimenteren met unieke combinaties. Bij het Lightspeed Pop – Up x depprestaurant zal ik dit verrassingselement ook zeker toepassen.”

—–
Noot voor de redactie: Pers, bloggers en horeca ondernemend Amsterdam kunnen zich exclusief aanmelden voor de officiële opening op 22 augustus van 18.00 tot 20.00 uur. Aanmelden kan tot 17 augustus via sjeel.koster@lightspeedhq.nl.

Over Lightspeed Pop – Up x depp
Lightspeed Pop – Up x depp is een pop-up event waar Lightspeed haar passie voor ondernemerstalent deelt. Tijdens het event wordt gezelligheid gecombineerd met heerlijke gerechten, spectaculaire combinaties tussen wijn en chocola en onvergetelijk desserts van Richenel’s Patisserie. Lightspeed organiseert het event omdat zij geloven in ondernemerstalent en ondernemers een avond willen bieden waar zij hun passie kunnen tonen en delen.

Over Lightspeed
Lightspeed is een krachtig cloudgebaseerd kassasysteem voor de horeca en retail. Meer dan 38.000 winkeliers en restauranthouders, die meer dan 14 miljard transacties per jaar verwerken, gebruiken Lightspeed voor groei en zakelijk beheer. Het hoofdkantoor van het in 2005 opgerichte Lightspeed is gevestigd in Montréal, Canada. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Amsterdam.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top