zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / China Center Hotel start bouw op Business Park Amsterdam Osdorp
China Center Hotel start bouw op Business Park Amsterdam Osdorp

China Center Hotel start bouw op Business Park Amsterdam Osdorp

  • Nederland
  • China Center Hotel start bouw op Business Park Amsterdam Osdorp In februari start op Business Park Amsterdam Osdorp de bouw van een nieuw hotel. Naast de vorig jaar geopende McDonald’s verrijst een hotel met 153 kamers. Er is ruimte gereserveerd voor een uitbreiding van het hotel. Het hotel wordt ontwikkeld door het China Center.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/china-center-hotel-start-bouw-op-business-park-amsterdam-osdorp

De Chinese ondernemers richten zich op Aziatische toeristen en de zakelijke markt en hebben voor deze locatie gekozen vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Schiphol en het centrum van Amsterdam. Een nieuw hotel biedt mede kansen voor de werkgelegenheid in Nieuw-West.

Het ontwerp van het hotel is gemaakt door architecten Joost Breebaart en Johan Korver van het architectenbureau Breebaart Korver BNA B.V.

De Chinese ontwikkelaar heeft de opdracht voor de bouw van het hotel gegeven aan BAM Utiliteitsbouw bv, die eerder verantwoordelijk was voor de realisatie van China Hotel Holland in Delft. Maandag 10 februari zal er een feestelijke start zijn van de bouw, waarbij een eerste paal zal worden geslagen.

Nabij de A9 en A5 en in het hart van de Metropool Amsterdam Nieuw-West ligt Business Park Amsterdam Osdorp, een bedrijventerrein van twintig hectare. Momenteel zijn er zo’n twintig grote en kleine bedrijven op het terrein gevestigd, waaronder Taylor Guitars, Sanquin Bloedvoorziening, Focus Amsterdam, G4S en McDonald’s. Vorig jaar hebben SADC en Stadsdeel Nieuw-West, de aandeelhouders van het terrein, een nieuwe koers ingezet die zich tevens meer richt op het aantrekken van stedelijk georiënteerde bedrijven en voorzieningen. De komst van het China Center Hotel is daar van een goed voorbeeld.

Nadere informatie: A.C. Pronk, (030) 659 86 21.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top