woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / China handhaaft groeiverwachtingen ondanks rocky condities
China handhaaft groeiverwachtingen ondanks rocky condities

China handhaaft groeiverwachtingen ondanks rocky condities

  • Nederland
  • Chinese leiders hebben een verklaring van geruststelling uitgegeven dan groeicijfers van het land, te beweren dat de economie zal blijven groeien, ondanks "zeer ingewikkeld" binnenlandse en internationale voorwaarden.
  • TMF Fundadministrators B.V.
  • http://www.tmf-group.com
  • carla.mendy@tmf-group.com
  • http://www.tmf-group.com/en/Media-Centre/News-Comments-and-Features/August-2013/China-maintains-growth-forecasts-despite-rocky-conditions

Een verklaring vrijgegeven na een vergadering van het Politbureau suggereert China zal gestage expansie in de tweede helft van het jaar, die werd gesteund door nieuwe cijfers van Index van de niet-verwerkende Purchasing Managers ‘(CPMINMAN) toont de eerste pick-up in de groei sinds handhaven maart. Hoewel dit draagt bij aan borden ‘s werelds tweede grootste economie mogelijk aan het stabiliseren na een twee-kwart vertraging, de Chinese leiders blijven voorzichtig over toekomstige groeicijfers.

“De wereldeconomie is in het midden van een grote aanpassing, en de nationale en internationale omgeving is zeer ingewikkeld,” de Communistische Partij van China’s verklaring gezegd, toe te voegen, “we moeten voorbereiden op allerlei ingewikkelde en moeilijke situaties.”

Veel van de belangrijkste economische indicatoren blijven binnen redelijke afstand van de officiële doelstellingen. Gestage economische groei in combinatie met stabiele prijzen en gezonde arbeidsparticipatie suggereren is er geen noodzaak voor nood gewoon nog niet. Maar een aparte verklaring van een vergadering van hooggeplaatste leiders zei dat de regering zou op de uitkijk tegen financiële risico’s en zullen aanpakken van de overcapaciteit die sommige industrieën plagen.

Chinese economie groeide 7,5% ten opzichte van een jaar eerder in de periode april-juni, het vertragen voor een tweede achtereenvolgende kwartaal en verlenging van de langste streak van sub-8% groei in tenminste twee decennia, de rapporten van Bloomberg. De 2013 expansie doelstelling bedraagt 7,5%, met nieuwe maatregelen worden uitgerold door de overheid ter ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s), boost investeringen in infrastructuur en de belastingtarieven verlaagt.

Bedrijven die naar China willen verkennen, kunnen lokale hulp nodig hebben om de ingewikkelde juridische, fiscale en regelgevingskader te navigeren. TMF Group heeft kennis van lokale markten ongeëvenaard en kan helpen met de administratieve rompslomp van het uitbreiden van overzee.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top