woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Christian Baya nieuwe UMC kampioen 70 kg
Christian Baya nieuwe UMC kampioen 70 kg

Christian Baya nieuwe UMC kampioen 70 kg

  • Nederland
  • Tijdens het Kickboksgala Dangerzone in Lelystad op 7 september jl. is Christian Baya kampioen geworden in de gewichtsklasse tot 70 kg. Hij bereikte dit door zijn tegenstander Mohamed El Messaoudi te verslaan in een spannend duel in de ring.
  • eStore B.V. handelt onder Fightscene.nl
  • http://www.fightscene.nl
  • info@fightscene.nl

Tot op heden heeft Christian Baya nog geen enkele partij verloren.

Kickboksgala Dangerzone vierde op 7 september haar 10-jarig bestaan in Lelystad. Tijdens deze lustrumeditie stonden uiteraard sportiviteit, actie en spanning centraal, zoals ook in de vorige edities van het gala. Het evenement vond plaats in Sporthal de Rietlanden, waar onder anderen deze twee kampioenen uit twee verschillende gewichtsklassen tegenover elkaar kwamen te staan voor een gevecht.

De wedstrijd was afgesproken op een gewicht van -70kg. Zowel Christian Baya (afkomstig uit Amsterdam) als Mohamed El Messaoudi uit Almere hadden hun laatste drie partijen voorafgaand aan deze wedstrijd gewonnen.

Christian Baya meldde na afloop ontzettend blij te zijn met zijn overwinning en bedankte God, zijn team, zijn familie en zijn vriendin “en iedereen die me altijd support en in me gelooft.” Ook zei hij na de wedstrijd nog meer gemotiveerd te zijn dan hij al was, en bedankte hij zijn tegenstander voor de mooie en zeer sportieve partij.

U kunt het gevecht tussen Christian Baya en Mohamed El Messaoudi exclusief bekijken op Fightscene.nl; zie hiervoor de link onderaan dit bericht.

www.fightscene.nl/blog

Over Robert Marousseev

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top