woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Cirque du Soleil neemt de Ziggo Dome mee naar ‘Varekai’
Cirque du Soleil neemt de Ziggo Dome mee naar ‘Varekai’

Cirque du Soleil neemt de Ziggo Dome mee naar ‘Varekai’

  • Nederland
  • an 20 april t/m 23 april zullen de artiesten van Cirque du Soleil het publiek in de Ziggo Dome meenemen naar een wereld diep in het bos, op de top van een vulkaan; een wereld genaamd 'Varekai'. De kaartverkoop start vrijdag 30 september om 10:00 uur via Ticketmaster.
  • Ziggo Dome
  • info@ziggodome.nl

Het verhaal van Varekai gaat over een jongen die in een magisch bos terecht komt: een caleidoscopische wereld met fantasie wezens. Een wereld met onbegrensde mogelijkheden, herontdekkingen en mysteries van de wereld en de geest. Varekai is een woord in de Romeinse taal van de zigeuners en betekend ‘waar dan ook’. De productie is een eerbetoon aan de oneindige passie van de nomadische ziel en de kunst van de circus traditie.

In 2013 stonden de artiesten van Cirque du Soleil voor het laatst in de Ziggo Dome, toen met de ‘Michael Jackson:The Immortal World Tour’.

Ben jij aanwezig bij een van deze magische shows? Laat het ons weten!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top