vrijdag, februari 22, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Citrix neemt Frans bedrijf Norskale over
Citrix neemt Frans bedrijf Norskale over

Citrix neemt Frans bedrijf Norskale over

  • Nederland
  • Citrix versterkt zijn toewijding aan het bieden van de beste werkervaring aan professionals door de overname van Norskale, een Frans bedrijf gespecialiseerd in user environment management (UEM). Norskale heeft in zowel Europa, Noord- en Zuid-Amerika als Azië een bewezen reputatie op het gebied van optimalisatie van werkomgevingen, het versnellen van applicatie-uitrol en het vergroten van schaalbaarheid van omgevingen. Met meer dan 100 klanten wereldwijd en deployments met een omvang tot 80.000 werkplekken, biedt Norskale veel toegevoegde waarde aan Citrix’ marktleidende XenApp en XenDesktop virtualisatieoplossingen op vlak van prestaties en schaalbaarheid.
  • Citrix
  • info@citrix.nl

De overname is de eerste sinds Kirill Tatarinov bij Citrix werd aangesteld als CEO en maakt onderdeel uit van een bredere bedrijfsstrategie, waarin het bedrijf de technologie die het dichtst bij zijn kernactiviteiten ligt een sterkere focus geeft en verbetert. Citrix stelt alles in het werk om klanten snelle en veilige toegang te bieden tot virtuele werkomgevingen, inclusief kritische applicaties, desktops en data.

De overname van Norskale beschouwt Citrix als complementair aan zijn huidige technologie. Het beheer van werplekken sluit aan bij het profielbeheer van Citrix en maakt de best mogelijke prestaties van werkplekken, inloggen bij desktops en applicatieresponstijden mogelijk, om zo iedere gebruiker een werkelijk dynamische virtuele werkomgeving te bieden. De nieuwe Citrix Workspace Environment Manager, gebaseerd op de oplossing van Norskale, komt beschikbaar voor alle XenApp en XenDesktop Enterprise en Platinum klanten gebruikmakend van een actieve Software Maintenance licentie.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top