zaterdag, juni 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Citroen C4 Cactus Rip Curl komt naar Nederland
Citroen C4 Cactus Rip Curl komt naar Nederland

Citroen C4 Cactus Rip Curl komt naar Nederland

  • Nederland
  • De Citroën C4 Cactus is sinds de introductie in 2014 een groot succes in Nederland. Citroën is een samenwerking aangegaan met het surfmerk Rip Curl, en brengt de avontuurlijke C4 Cactus Rip Curl op de Nederlandse markt, die vanaf juli te bestellen is.
  • Van Oord
  • info@vanoord.nl

De Citroën C4 Cactus Rip Curl is voorzien van de PureTech 110 S&S motor en is gebaseerd op het uitrustingsniveau Shine. Als extra uitrusting zijn er 17 inch lichtmetalen wielen Cross met All Season banden, skidplate op onderzijde voor- en achterbumper, witte dakdragers en buitenspiegelkappen en diverse interieurelementen in oranje.

De Rip Curl versie is standaard beschikbaar in de kleur Olive Brown of Rouge Aden [Baltic Blue beschikbaar vanaf oktober 2016]. De kleuren Gris Aluminium, Noir Obsidien en Blanc Nacré zijn optioneel verkrijgbaar.

De meerprijs van deze speciale serie Rip Curl is 750 euro. De C4 Cactus Rip Curl kost daarmee 22.040 euro (incl. BTW/BPM).

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top