vrijdag, oktober 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Cleanprofs: Ruim 3.000 afvalcontainers gratis gewassen in Harderwijk
Cleanprofs: Ruim 3.000 afvalcontainers gratis gewassen in Harderwijk

Cleanprofs: Ruim 3.000 afvalcontainers gratis gewassen in Harderwijk

  • Nederland
  • Tijdens de landelijke opschoondag heeft Cleanprofs gratis afvalcontainers gereinigd in Harderwijk. Bewoners in de Wijk Drielanden gaven de containerreinigers van Cleanprofs een flinke uitdaging, want de afvalcontainers waren al lang niet schoongemaakt!
  • cleanprofs-zet-schoonmakers in het zonnetje met piet paulusma
  • Cleanprofs BV
  • www.cleanprofs.nl
  • r.schouten@cleanprofs.nl
  • Voor meer informatie kun u contact opnemen met: Cleanprofs BV Commercieel directeur: Arie Kwakernaat Telf: 06-811 24364 E-mail: a.kwakernaat@cleanprofs.nl Communicatiemanager: Richard Schouten Telf. 088-0666 181 E-mail: r.schouten@cleanprofs.nl Cleanprofs B.V. Cypresbaan 12 2908 LT Capelle a/d IJssel Klantenservice (088) 0666189 Email: mail@cleanprofs.nl WWW.CLEANPROFS.NL Tijdens de landelijke opschoondag heeft Cleanprofs gratis afvalcontainers gereinigd in Harderwijk. Bewoners in de Wijk Drielanden gaven de containerreinigers van Cleanprofs een flinke uitdaging, want de afvalcontainers waren al lang niet schoongemaakt!

Dit zorgde vroegtijdig voor een probleem. Het schone water was op, maar met de hulp van Snel Herstel Harderwijk konden de reinigingsvoertuigen weer worden bijgevuld op de nieuwe gemeentewerf. Bijna 4.000 schone en frisse containers vertelde Wethouder Pieter Teeninga in Piets Weerbericht. Hij sprak tijdens de uitzending ook zijn waardering uit voor de bewoners en scholieren die in hun buurt hebben geholpen aan de grote voorjaarsschoonmaak.

Harderwijk is supporter van Schoon

Harderwijk is ook schoner en frisser geworden door de inzet van vele vrijwilligers en leerlingen van scholen. Met veel enthousiasme hebben zij de afgelopen week zwerfafval in hun leefomgeving opgeruimd. Voor Cleanprofs meer dan voldoende reden om deze betrokken en verantwoordelijke inwoners van Harderwijk in het zonnetje te zetten. Hiervoor was speciaal Piet Paulusma door Cleanprofs ingehuurd om naar de Vischmarkt te komen, waar de beroemde weerman samen met leerlingen van Het Talent en Het Startblok het weerbericht presenteerde. Voorafgaand aan de tv-opnamen werden de leerlingen en aanwezige vrijwilligers getrakteerd door Cleanprofs. Zij hebben genoten van een lekker frietje en drankje op de boulevard. Speciaal hiervoor was voor de Supporters van Schoon ruimte vrijgemaakt bij Cafetaria de Wissel.

Snel Herstel is echt snel

De vuilcontainers in de wijk Drielanden waren sterk vervuild, waardoor de Cleanprofs wagens halverwege de dag een tekort hadden aan schoon water. De commercieel directeur, Arie Kwakernaat van Cleanprofs, ”Wij zijn om 8 uur gestart met ons team en wij merkten al snel dat de meeste containers nooit of slecht waren gewassen. Onze reinigers wilden laten zien wat wij kunnen en gaven de containers een grondige wasbeurt, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit kost meer water dan gebruikelijk.“ Met een enkel telefoontje naar Snel Herstel was de oplossing snel gevonden. De 8 reinigingsvoertuigen konden terecht bij de nieuwe en modern ingerichte gemeentewerf van Harderwijk, die pas op 12 april a.s. officieel zal worden geopend.

Effect van Schoon

De heer Kwakernaat is zeer te spreken over deze bijzonderde samenwerking met de gemeente Harderwijk. “Dankzij de snelle ondersteuning van de gemeente konden wij met de gratis reiniging laten zien welke milieuvoordelen er zijn te behalen met het professioneel laten reinigen van afvalcontainers. Cleanprofs werkt alleen met schoon water en het verwerken van het vervuilde spoelwater gebeurt bij één van onze zes servicepunten in het land. Hiermee wordt voorkomen dat vervuild water niet in het oppervlaktewater terechtkomt. De gemiddelde burger wast zijn bak één of twee keer per jaar met chemisch reinigingsmiddel. Voor Harderwijk, met zo’n 24.000 minicontainers, komt dat al gauw op ruim 30.000 liter ongewenst afvalwater.”

Bekijk hier de opname van Piet Paulusma 29 maart 2014
http://www.sbs6.nl/video/f8TTTgyYBhrM/piets-weerbericht

Voor meer informatie over Cleanprofs: www.cleanprofs.nl
Facebook: cleanprofs
Twitter: @cleanprofs

Meer informatie over Supporter van Schoon en de Landelijke Opschoondag

Cleanprofs-team-Harderwijk- 2014www.supportervanschoon.nl

Ben jij al Supporter van Schoon?

Over peltier

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top