maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Cober, een juwelier gevestigd in het hartje van Oss met een uitgebreid assortiment design sieraden
Cober, een juwelier gevestigd in het hartje van Oss met een uitgebreid assortiment design sieraden

Cober, een juwelier gevestigd in het hartje van Oss met een uitgebreid assortiment design sieraden

  • Nederland
  • Bent u op zoek naar een exclusief sieraad? Of de perfecte trouwring voor u en uw geliefde? Kom dan eens langs bij Cober juweliers en goudsmeden gevestigd in het hartje van Oss.
  • Cober-logo
  • Cober
  • http://www.cober.nl
  • erotmensen@yahoo.com

cober2Bent u op zoek naar een exclusief sieraad? Of de perfecte trouwring voor u en uw geliefde? Kom dan eens langs bij Cober juweliers en goudsmeden gevestigd in het hartje van Oss. Cober is al jaar een dag het adres in Oss voor trouwringen en design sieraden. Met jarenlange ervaring en uitzonderlijke expertise zorgen ze ervoor dat al hun klanten met een glimlach op hun gezicht de zaak verlaten.

Bij Cober juweliers hebben ze een ruim assortiment sieraden. Ze hebben een eigen collectie, maar verkopen ook sieraden van gerespecteerde goudsmeden. Merken zoals Niessing, Furrer Jacot, Gerstner en Breuning zijn allemaal in hun uitgebreide assortiment opgenomen. Ze opereren in het premium segment van de sieraden markt. U kunt er terecht voor zowel trouwringen als “gewone” sieraden. Het vriendelijke en ervaren personeel zal u te allen tijde proberen te adviseren en ondersteunen in het maken van een keuze voor een bepaald sieraad.

Bent u op zoek naar een unieke trouwring, maar weet u niet precies wat u wilt of heeft u wat ondersteuning nodig bij uw keuze? Maak dan gerust een keer een afspraak met een van onze specialisten. U kunt samen met een medewerker zelf uw trouwring ontwerpen. Bij Cober beschikken ze over geavanceerde software waarmee het ontwerpen van een trouwring erg gemakkelijk gaat. U kunt ook bij Cober terecht voor het ontwerpen van een exclusief sieraad of zelfs een horloge! Door de ruime keuze in materialen zoals, goud, witgoud, roodgoud en platinum kunt u het sieraad uit uw dromen samenstellen. Ook kunnen de sieraden ingelegd worden met diverse edelstenen zoals diamanten. Genoeg keuze dus!

Omdat de sieraden bij Cober niet goedkoop zijn, hebben ze vaak aantrekkelijke acties. Een voorbeeld hiervan is dat ze bij de aankoop van trouwringen de herenring er gratis bij geven. Hierdoor wordt de aanschaf van trouwringen opeens een stuk aantrekkelijker. Ze worden in Oss daarom in combinatie met hun expertise gezien als de trouwringen specialist. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op hun website op ga een keer langs in de winkel.

Over erotmensen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top