woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Cober Trouwringen, een trouwring voor iedereen
Cober Trouwringen, een trouwring voor iedereen

Cober Trouwringen, een trouwring voor iedereen

  • Nederland
  • Boven de juwelier op de Houtstraat 15 in Oss zit het atelier waar een ervaren team van vier gespecialiseerd goudsmeden gevestigd is.
  • Cober Goudsmeden
  • http://www.cober.nl
  • erotmensen@yahoo.com

Cober is een juwelier en goudsmid uit Oss. In het atelier boven de winkel worden de mooiste sieraden en trouwringen ontworpen en handgemaakt door hoog geschoolde goudsmeden. In de juwelier worden deze exclusieve sieraden en trouwringen gepresenteerd. Naast een eigen collectie heeft Cober ook andere hoogwaardige merken sieraden en trouwringen gepresenteerd staan in de juwelier. Denkt u aan sieraden van de merken Niessing, Pequignet, Georg Jensen en Jorg Heinz.

Cober presenteert alleen trouwringen van hoogwaardige trouwringen en alleen gouden trouwringen van verschillende karaat gehaltes. Naast een eigen collectie van exclusieve trouwringen heeft Cober ook een aantal luxe merken trouwringen, denkt u daarbij aan Christian Bauer, Meister, Niessing en Furrer Jacot. Door een uitgebreide collectie van trouwringen in de winkel is er voor bijna iedereen wel een passende trouwring te vinden.

De collectie loopt uiteen van klassieke ontwerpen met een glanzende uitstraling en een kleine briljant tot de meest moderne uitvindingen op het gebied van trouwringen, met meerdere kleuren goud en meerdere stenen in verschillende slijpsels. Voor bijna iedere trouwring is het mogelijk een aanpassing te maken in het model, denk hierbij aan de grote van de steen, de kleur goud, het karaat goud, het aantal stenen, glanzend of mat en ga zo door. Is er binnen de collectie geen enkele trouwring te vinden die voor u volledig naar wens is, dan kunt u altijd nog zelf een trouwring ontwerpen in samenwerking met onze trouwringen designer Vincent Cober. Hij ontwerpt alle sieraden en trouwringen van het merk Cober en is erg gespecialiseerd in zijn vak. U kunt zelf alle eigenschappen, denk daarbij aan kleur goud, gewicht, hoeveelheid en slijpsel van de stenen, soort stenen, beslissen. Hierdoor kunt u de trouwring van uw dromen laten ontwerpen en met de hand laten maken in het atelier boven juwelier Cober. Na het maken van de ringen is een gravure altijd erg toepasselijk in een trouwring.

Over erotmensen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top