vrijdag, september 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Coca-Cola haalt 57.500 euro op voor Football + Foundation
Coca-Cola haalt 57.500 euro op voor Football + Foundation

Coca-Cola haalt 57.500 euro op voor Football + Foundation

  • Internationale
  • Opbrengst WK-weggeefactie overgemaakt aan KBVB Het is Coca-Cola menens met zijn ambitieuze plan om tegen 2020 300.000 Belgen meer te doen bewegen. Vandaag werd de opbrengst van de actie ‘Win a Ball, Give a Ball’ overhandigd aan de voorzitter van de KBVB François De Keersmaecker, CEO Steven Martens en directeur van Football+ Foundation Guido Poppelier. Over de duur van die actie werden 23.000 voetballen weggegeven, elk goed voor 2,5 euro ten bate van het G-voetbal, voetbal voor mensen met een beperking.
  • Coca-Cola Enterprises Belgium
  • https://cocacolabelgium.be
  • brusselsreceptiondesk@eur.ko.com
  • https://cocacolabelgium.be/persberichten/coca-cola-haalt-57-500-euro-football-foundation/

20140718 – 57.500 Euros – Football + Foundation – Visual

Nu op het WK voetbal in Brazilië het allerlaatste fluitsignaal heeft geklonken, rondt Coca-Cola als officiële en historische sponsor van de FIFA World Cup™ ook zijn ‘Win a Ball, Give a Ball’ actie af. Via een code onder de dop van de flessen Coca-Cola, Coca-Cola Zero en Coca-Cola light*, werden tussen 1 mei en 15 juni elke dag 500 exclusieve Coca-Cola-ballen weggegeven, 23.000 dus in totaal.

De doelstelling was dubbel:

“Met de actie ‘Win a Ball, give a Ball’ hebben we 23.000 voetballen weggegeven”, zegt Gaëtan Van de Populiere, Marketing Director Belgium&Luxembourg. “Als je weet dat één bal gemiddeld 6 personen in beweging zet, hebben we hiermee een kleine 140.000 mensen bereikt. En per gewonnen bal geeft Coca-Cola 2,50 euro aan de Football+ Foundation, de sociale pijler van het Belgische voetbal.”

Het totale bedrag, 57.500 euro, zal gebruikt worden ten voordele van het G-voetbal, waarbij jongeren en volwassenen met een beperking worden aangespoord om te voetballen en daarbij professioneel worden ondersteund. François de Keersmaecker, voorzitter van de Belgische Voetbalbond: “Sport is goed voor lichaam en geest, dat is bewezen. Je voelt je gewoon beter en dat geldt ook voor mensen met een beperking. G-voetbal maakt dat praktisch mogelijk voor hen. Wij zijn zéér blij met deze ruggensteun, waarvan duizenden zullen genieten.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top