vrijdag, mei 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Coca-Cola: Rode Duivels gezocht!
Coca-Cola: Rode Duivels gezocht!

Coca-Cola: Rode Duivels gezocht!

  • Belgie
  • Stap mee op het veld met onze Rode Duivels Coca-Cola Met de Rode Duivels straks mee het veld op? Het kan, tenminste als je met Coca-Cola actief mee supportert! In aanloop naar de FIFA World Cup™ 2014 lanceert Coca-Cola een exclusieve actie, een primeur in België. Ga naar de website, upload jouw profielfoto via sociale media en prijk straks op de rug van je nationale voetbalheld.
  • 20140326-rode-duivels-300x176
  • Coca-Cola Enterprises Belgium
  • https://cocacolabelgium.be
  • brusselsreceptiondesk@eur.ko.com
  • https://cocacolabelgium.be/persberichten/rode-duivels-gezocht-2/

Met de enige echte ‘FIFA World Cup™ Trophy’ in ons land afgelopen vrijdag, laaide de WK-koorts weer hevig op. Als officiële sponsor van de FIFA World Cup™ lanceerde Coca-Cola zijn sportieve campagne om mensen te inspireren tot een actieve levensstijl. De campagne is erg ambitieus: Coca-Cola wil tegen 2020 300.000 Belgen meer en vaker doen bewegen. Uit een recente studie van de Europese Commissie blijkt immers dat ruim de helft van de Belgen zelden of nooit aan sport doet:

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-14-300_en.htm.

Via deze innoverende actie kan je dichter bij de Rode Duivels komen dan ooit. Coca-Cola lanceert voor de eerste keer in België de actie ‘Rode Duivels Gezocht’. Via sociale media kan je je profielfoto uploaden, die dan een plaatsje krijgt in het rugnummer van je favoriete Rode Duivel. Van alle ingestuurde profielfoto’s maakt Coca-Cola een collage in de vorm van het rugnummer. Er zijn in totaal 138.000 plaatsen (6.000 per shirt) te bemachtigen. Snel supporteren is dus de boodschap!

Gaëtan Van de Populiere, Marketing Director Belgium&Luxembourg: “Zo vereeuwig je jezelf op een exclusief shirt en supporter je van heel dichtbij voor ons nationaal elftal. De Rode Duivels zullen dit voetbalshirt dragen tijdens de drie afsluitende oefenwedstrijden tegen Luxemburg (26 mei), Zweden (1 juni) en Tunesië (7 juni).”
Je kan je plaatsje veroveren via deze link: www.coca-cola.be

Benieuwd hoe het voetbalfeestje ter gelegenheid van het bezoek van de Wereldbeker eraan toe ging afgelopen vrijdag, neem hier gerust een kijkje: https://cocacolabelgium.be/blog/.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top