vrijdag, november 15, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Coca-Cola trapt WK af met ‘Virtual Penalty Tour’
Coca-Cola trapt WK af met ‘Virtual Penalty Tour’

Coca-Cola trapt WK af met ‘Virtual Penalty Tour’

  • Belgie
  • Trap een ‘virtuele’ penalty en win een echte FIFA World Cup bal Ook in Brazilië zal er niet aan te ontkomen vallen: penalty’s. Strafschoppen. Zelfs superspitsen huiveren voor die nagelbijtende seconden die hele landen op het puntje van de stoel houden. Hou jij het hoofd koel voor de ogen van omstaanders? Bewijs het in Coca-Cola’s nieuwe ‘Virtual Penalty Tour’, die de komende twee weken de grote stations van België aandoet.
  • Coca-Cola Enterprises Belgium
  • https://cocacolabelgium.be
  • brusselsreceptiondesk@eur.ko.com
  • https://cocacolabelgium.be/persberichten/coca-cola-trapt-wk-af-virtual-penalty-tour/

Vandaag begint het WK en prompt legt Coca-Cola de bal op de stip. “Mensen meer laten bewegen is altijd één van de hoofddoelstellingen geweest van het jarenlange partnerschap tussen Coca-Cola en voetbalorganisaties overal te wereld”, zegt Gaëtan Van de Populiere, Marketing Director Belgium & Luxembourg.

Tot 27 juni zal iedereen zijn trapkunsten kunnen demonstreren en een FIFA World Cup voetbal bemachtigen in de stations van Brussel-Centraal, Brussel-Zuid, Antwerpen, Gent, Luik en Namen. Vandaag om 13u wordt officieel de eerste ‘Virtual Penalty’ getrapt in Brussel-Centraal.

Eén bal = zes mensen in beweging

Gaëtan Van de Populiere, Marketing Director Belgium & Luxembourg: “’One ball can move a nation’, en met miljoenen zullen we de komende weken aan de buis gekluisterd zitten, als één man achter de Rode Duivels. Om de spanning wat te verlichten, kan het wellicht geen kwaad om tussendoor een balletje trappen met vrienden, familie of collega’s. Dat illustreert perfect het feit dat één bal gemiddeld zes mensen in beweging brengt.”

Data & locaties (11.00 – 19.00):
- Brussel – Zuid: 12, 13 en 14 juni
- Antwerpen Centraal: 15, 16 en 17 juni
- Gent: 18 en 19 juni
- Brussel – Centraal: 20, 21 en 21 juni
- Namen: 23 en 24 juni
- Luik: 25, 26 en 27 juni

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top