vrijdag, oktober 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / België / Colors on Tour – The 1st Paintparty of Belgium!!
Colors on Tour – The 1st Paintparty of Belgium!!

Colors on Tour – The 1st Paintparty of Belgium!!

  • Belgie
  • Deze nieuwe sensatie op uitgaansgebied komt nu naar België. Met grote successen in UK, Nederland, Duitsland en USA is nu België aan de beurt om een event bij te wonen waar nog maanden over gepraat zal worden. So.. Don't miss it!!!
  • 317284_513579592033362_1163050479_n
  • Colors on Tour
  • www.colorsontour.nl
  • info@funfactory050.nl
  • Tickets from €12.50 in presale.
  • facebook colorsontour

COLORS ON TOUR
Fascinerende verfexplosies en vette beats!!

Springen, dansen en schreeuwen, daar houden we in Europa wel van. Op 1 maart aanstaande zal in CherryMoon te Lokeren de eerste Colors On Tour Paintparty worden gehouden. Bezoekers in witte kleding gaan “hard into the paint” tijdens de avond en nacht.

Met Dance muziek van diverse DJ’s en danseressen en een geheel gedecoreerde zaal worden de bezoekers die willen er helemaal ondergekliederd, voor de liefhebbers alleen van Dance is een aparte area, het mag maar hoeft dus niet!

Een heus surrealistisch spektakel met maar liefst 200 liter fluorerende verf welke zijn voorzien van licenties en makkelijk uitwasbaar, dus absoluut niet schadelijk voor het welzijn van de mens.

Het concept is afkomstig uit Amerika en Australië waar het reeds een enorme hit is, de show word zorgvuldig opgebouwd tot een climax, op de led Wall is een aftellende klok te zien wanneer de eerste paintshots te verwachten zijn.

Co2 kanonnen en blacklights maken het geheel tot een waar schouwspel.

Voor meer informatie en interviews en presscards:

Colors On Tour International

Tickets& Info: www.colorsontour.nl

Over Bastiaan Hilbrands

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top