maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ComforTrend pakt zeer groots uit met de Comfort & Rendement Courant
ComforTrend pakt zeer groots uit met de Comfort & Rendement Courant

ComforTrend pakt zeer groots uit met de Comfort & Rendement Courant

  • Nederland
  • ComforTrend, een landelijk samenwerkingsverband van vakinstallateurs, pakt groots uit met de Comfort & Rendement Courant. Een 32 pagina’s tellend magazine dat voor de ComforTrend installateurs gratis gedrukt en verspreid wordt in een oplage van maar liefst 400.000 exemplaren. “Een prachtige uitgave voor meer aandacht en dus meer omzet voor de installateurs” Aldus Norbert Leerkes van ComforTrend.
  • ComforTrend Nederland
  • http://www.comfortrend.nl
  • info@comfortrend.nl

De 28 binnenpagina’s van de Courant zijn gevuld door de ComforTrend leveranciers, de omslag is voor iedere ComforTrend installateur gepersonaliseerd. De courant is een heus magazine geworden en een echt bewaarexemplaar voor consumenten. Alle exemplaren worden in week 44 huis-aan-huis verspreid en komen naar verwachting bij ruim 600.000 consumenten onder de aandacht. Dit levert veel naamsbekendheid op in de regio van de installateur.

Het idee voor de Comfort & Rendement Courant is voortgekomen om de installateurs en leveranciers de gewenste aandacht en dus meer omzet te geven. Norbert Leerkes: “De voorbereidingen en uitwerking zijn een lang proces geweest, maar het uiteindelijke resultaat is zeker iets om trots op te zijn”. Wij zijn er van overtuigd dat het uitbrengen van deze Courant bijdraagt aan een positief resultaat voor alle partijen.

Naast de verspreiding van de 400.000 kranten, is deze ook terug te vinden op de websites van de ComforTrend installateurs. Zo kunnen consumenten ook digitaal door de Comfort & Rendement Courant bladeren.

Over ComforTrend

ComforTrend ontzorgt installateurs al 15 jaar door alle promotionele en marketingactiviteiten rondom de bedrijfsvoering te faciliteren. Daarnaast biedt ComforTrend zowel installateurs als leveranciers extra voordeel door gezamenlijke inkoop. Bedrijven die zich aansluiten bij ComforTrend zien hun omzet en rendement gegarandeerd stijgen. ComforTrend biedt haar diensten aan in 4 verschillende pakketten, te weten:

  • ComforTrend Samen Sterk
  • ComforTrend Online
  • ComforTrend Reclame & Promotie
  • ComforTrend All-in

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top