woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Communicatie training
Communicatie training

Communicatie training

Vaak een ontevreden gevoel na een gesprek met een collega? Bemerk je regelmatig in gesprekken met klanten dat er volledig langs elkaar heen wordt gepraat?

Om deze communicatieproblemen te veranderen organiseert Jenny Kieskamp van Maan training en coaching uit Wageningen een tweedaagse cursus Communicatie vaardigheden: “In samenwerkingsverbanden en in het contact met klanten ga je door communicatie de interactie met anderen aan. Deze interactie kan je verder of juist dichterbij je doel brengen. Hierbij zijn behalve wat je zegt ook stemgebruik en houding van doorslaggevende betekenis.”

In de training worden concrete vaardigheden als luisteren, vragen stellen, spiegelen en helder communiceren geoefend. Hiermee worden de gespreksvaardigheden vergroot en ontstaan er meer keuzemogelijkheden in de communicatie met anderen. Ook ben je hierdoor meer in staat om invloed uit te oefenen op het verloop van een gesprek. Tijdens de cursus krijgt je ook inzicht in de houding die je uitstraalt, hoe kom je op de ander over?

De training bestaat uit twee dagen en wordt gegeven op 27 oktober en 10 november 2009 in Amersfoort. Meer informatie en inschrijven kan via www.maan.nu

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top