maandag, november 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion: Beloning voor reizen buiten de spits op de Valleilijn
Connexxion: Beloning voor reizen buiten de spits op de Valleilijn

Connexxion: Beloning voor reizen buiten de spits op de Valleilijn

  • Nederland
  • Treinreizigers die buiten de spits op de Valleilijn (Amersfoort – Ede-Wageningen) reizen ontvangen daarvoor vanaf 21 september bonuspunten. Ze moeten daarvoor wel over de app MyOV beschikken. Deze app is te downloaden in de Apple AppStore of via Google Play.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/beloning_voor_reizen_buiten_de_spits_op_de_valleilijn/3913/

In de ochtend- en middagspits zijn de treinen op de Valleilijn overvol. MyOV heeft als doel treinreizigers beter over de dag te spreiden door reizigers punten toe te kennen voor elke reis die zij buiten de spits maken. Treinreizen net buiten de spits leveren de meeste punten op! Wie bijvoorbeeld van Amersfoort naar Ede-Wageningen reist om 17.11 uur krijgt 0 spaarpunten. Leg je datzelfde traject een half uur later af om 17.41 uur, of anderhalf uur eerder om 15.41 uur, dan krijg je 102 spaarpunten. Om een gratis kopje koffie te verdienen heb je 1.500 punten nodig. Oftewel: 15 keer vlak voor of vlak na de avondspits reizen is voldoende.

Reizigers kunnen sparen voor diverse treinproducten zoals 1e klasse reizen tegen het tarief van de 2e klasse in de daluren, op een zaterdag of zondag een dag vrij reizen in de 1e klasse, een medereiziger gratis meenemen, een gratis dagkaart fiets, een maand lang in de daluren reizen tegen veerting procent korting of een miniatuur Valleilijn trein die geschikt is voor een modelspoorbaan, maar ook voor geschenken zoals een gratis warme drank met een appelflap of gevulde koek, korting op je verblijf bij Princess Hotel Collections en andere kleine geschenken.

Bovendien biedt de MyOV app reizigers de mogelijkheid om geld terug te vragen bij vertraging of om bij een vergeten check-out het teveel betaalde bedrag terug te krijgen. Door middel van de hoeveelheid punten die een reiziger kan verdienen geeft de app gericht aan waar ruimte is in de trein; op basis van de laatste gemaakte reizen ontvangen reizigers een persoonlijk reisadvies. Naast de beloning voor het reizen buiten de drukke spits levert MyOV de reizigers dus ook veel gemak op.

De campagne start 21 september, promotieteams zullen dan vooral in de drukke treinen reizigers wijzen op de voordelen van MyOV. De eerste 1.000 reizigers die zich aanmelden in de MyOV app krijgen direct punten voor een gratis kop koffie of thee op het station.

MyOV draait één jaar als proef op de Valleilijn. Het komt tot stand dankzij een bijdrage vanuit het programma Beter Benutten Regionaal Spoor van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, de provincie Gelderland en Connexxion.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top