zondag, september 27, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion: Busbal: leuke game en reisinformatie ineen
Connexxion: Busbal: leuke game en reisinformatie ineen

Connexxion: Busbal: leuke game en reisinformatie ineen

  • Nederland
  • Het zijn de donkere dagen voor kerst, met guur en nat weer. Om reizigers een leuke afleiding te bezorgen komt Connexxion met de winterversie van de game Busbal: Mis ‘m niet!
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/busbal_leuke_game_en_reisinformatie_ineen/3549/

Tijdens het WK Voetbal is de eerste versie van de Busbalgame gelanceerd en die was een groot succes. De game is bedoeld voor smartphone of tablet. Uit alle scores wordt een winnaar getrokken. De hoofdprijs is een wintersportvakantie voor twee personen.

Busbal mét reisinformatie

Nieuw is dat in deze versie van de game op speelse wijze informatie is verwerkt over de nieuwe dienstregeling die op 14 december in gaat en over de dienstregeling rond de kerstvakantie en feestdagen. Connexxion wil hiermee met name jongere reizigers (scholieren en studenten) van een extra informatiekanaal voorzien. Daarnaast is de game bedoeld als een leuke service rond de dienstregelingswijzigingen.

Achtergrond game

Busbal werkt heel simpel: Je probeert zoveel mogelijk ballen de bus in te schieten via de openstaande deuren. Er zijn verschillende levels met obstakels zoals bushokjes, reclameborden en geparkeerde fietsen in een winters decor. De wind speelt een rol. Als je het speelt terwijl je in de bus zit, kun je gebruikmaken van een ‘snelheidsbonus’. Je kunt zo vaak spelen als je wilt.

Het spelverloop is in de nieuwe versie iets aangepast. Eerder kon je per level tien ballen schieten. Nu is er per level een tijdslimiet, die korter wordt naarmate je verder in het spel bent.

Prijzen

Zodra je 500 punten hebt verdiend, kun je een winticket claimen. Uit alle wintickets worden op 7 januari 2015 de prijswinnaars getrokken. Hoofdprijs is een wintersportvakantie voor twee personen. Je moet 16 jaar of ouder zijn om een winticket te kunnen claimen, en 18 jaar of ouder (of toestemming van ouders hebben) om de wintersportvakantie te kunnen winnen.

Busbal is beschikbaar voor zowel iPhone/iPad als Android. De game is te downloaden in de App Store en Google Play Store. Busbal is ontwikkeld in samenwerking met Just uit Leiden.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top