zondag, november 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion komt met goedkoop jaarabonnement voor 65-plussers
Connexxion komt met goedkoop jaarabonnement voor 65-plussers

Connexxion komt met goedkoop jaarabonnement voor 65-plussers

  • Nederland
  • Connexxion komt met een speciaal en goedkoop jaarabonnement voor 65-plussers voor de gebieden waar Connexxion rijdt. Dit abonnement werkt op een persoonlijke OV-chipkaart waarop de geboortedatum vermeld staat. Tot 1 juni geldt een introductietarief van € 99.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/connexxion_komt_met_goedkoop_jaarabonnement_voor_65-plussers/3671/

Voor dit bedrag kunnen 65-plussers het hele weekeind en op werkdagen vanaf negen uur ‘s ochtends onbeperkt reizen met bussen van Connexxion. Dat is minder dan 30 eurocent per dag! Na 1 juni kost dit jaarabonnement € 125,- per jaar.

Connexxion hoopt dat de nieuwe abonnementsvorm reizigers van 65 jaar en ouder ertoe zal verleiden om vaker de bus te kiezen. Ook verwacht het vervoersbedrijf nieuwe reizigers aan te trekken. Het abonnement is verkrijgbaar via de webshop van Connexxion.

Binnenkort wordt in de hele regio een grootschalige huis-aan-huismailing uitgezet en krijgen 65-plussers een persoonlijke brief op de deurmat. Connexxion realiseert zich dat niet iedere oudere goed met internet kan omgaan. Daarom biedt Connexxion hen hulp om dit abonnement aan te schaffen. Daarvoor kan met de Klantenservice (0900-266 63 99) worden gebeld, van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 19.00 uur.

Als men op werkdagen vòòr 09.00 uur reist (het tijdstip dat het 65-plussers-abonnement ingaat), wordt automatisch saldo afgeschreven. Dan geldt echter wel de gebruikelijke leeftijdskorting van 34 procent.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top