maandag, september 21, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion: Mega tablet helpt Vierdaagselopers bij laatste kilometer
Connexxion: Mega tablet helpt Vierdaagselopers bij laatste kilometer

Connexxion: Mega tablet helpt Vierdaagselopers bij laatste kilometer

  • Nederland
  • GoAbout en Connexxion presenteren dit jaar iets bijzonders op het start/finishterrein van de Vierdaagse: De zogenoemde Last Mile reisplanner van GoAbout. Bezoekers kunnen op een speciaal ontwikkeld scherm, een tablet van 2 meter hoog, hun voorgenomen reis uitstippelen.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/mega_tablet_helpt_vierdaagselopers_bij_laatste_kilometer/3855/

Connexxion wil hiermee de Vierdaagse lopers helpen om na een dag lopen het laatste stukje naar huis of verblijfadres gemakkelijk te plannen. Op het megatouchscreen kan men in en uitzoomen, zoals op een smartphone. Door op de kaart de gewenste bestemming aan te wijzen krijgt men de verschillende reisopties gepresenteerd. Realtime en actueel. Lopen, fiets, auto, openbaar vervoer en combinaties daarvan.

Primeur

GoAbout won met het idee voor de megatablet onlangs de prijs voor het meest slimme OV-idee. Nog niet eerder was de tablet in het echt te bewonderen. De Vierdaagse deelnemers zijn de eerste die hem uit mogen proberen.
Uiteindelijk doel is LAMP als publiek informatiesysteem overal in Nederland beschikbaar te stellen.
Het is dus niet ondenkbaar dat de megatablets op belangrijke knooppunten zoals station Arnhem en Nijmegen gaan verschijnen.

Of op grote evenementen; nu bij de Vierdaagse en volgend jaar bij de Giro d’Italia die dan in de regio Arnhem Nijmegen komt. Connexxion is vooral eerst benieuwd naar de reacties van de mensen.

Jacco Lammers van GoAbout zal tijdens de Vierdaagse in de stand (nr. 10) van Connexxion zijn prijswinnende concept Last Mile Planner (LAMP) presenteren. Bezoekers zijn van harte welkom om de megatablet hier te komen bewonderen en uit te proberen.

De samenwerking tussen GoAbout en Breng /Connexxion was aanleiding om naast de megatablet ook speciaal voor de Vierdaagse een website te ontwikkelen met points of interest, zoals de Wedren, kamp Heumensoord of de Vierdaagse fietsenstalling. Die maakt het gebruikers mogelijk hun vervoer tijdens de Vierdaagse tot in de details te plannen. Zowel Breng, als de gemeente Nijmegen, de Vierdaagse, en de Stichting Vierdaagsefeesten bieden de Vierdaagse reisplanner van Go About aan via hun site. Zie ook: goabout.com/vierdaagse

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top