woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion: Mooie dag met Stijn in de taxi
Connexxion: Mooie dag met Stijn in de taxi

Connexxion: Mooie dag met Stijn in de taxi

  • Nederland
  • De 13-jarige Stijn van der Leest uit Hoogezand gaat vanwege zijn handicap altijd met de taxi naar school. Dat komt goed uit, want hij is helemaal weg van taxi’s. Afgelopen week had Stijn echter vakantie. Geen school en dus ook geen taxi. Daar baalde hij flink van.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/mooie_dag_met_stijn_in_de_taxi/3503/

Radioprogramma De Heer Ontwaakt zocht daarom een bedrijf dat Stijn ook in de vakantie in de taxi wilde meenemen. Connexxion wilde dat graag en haalde hem op vrijdag 17 oktober ‘s ochtends in alle vroegte op bij zijn huis. Daarna ging het richting radiostudio in Hilversum en vandaaruit naar het callcenter in IJsselmuiden waar Stijn mocht meekijken met de centralisten. Vervolgens mocht hij mee naar Zwolle waar hij op de vestiging allerlei types taxi’s kon bewonderen.

Uren met de taxi: Stijn was door het dolle heen. Chauffeuse Helena Drijfholt werd er ook helemaal vrolijk van. Bedankt Stijn, het was een mooie dag.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top