zondag, februari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion pendel bij Military groot succes14 oktober 2013
Connexxion pendel bij Military groot succes14 oktober 2013

Connexxion pendel bij Military groot succes14 oktober 2013

  • Nederland
  • Al sinds jaren rijdt de gratis Connexxion pendelbus bezoekers van de Military in Boekelo van en naar het militaryterrein. Ook dit jaar weer reden er 16 bussen.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/connexxion_pendel_bij_military_groot_succes/3110/

De pendelbussen brengen en halen de bezoekers van de Military op de dag van het drukste en meest spectaculaire onderdeel – de crosscountry – naar en van de hoofdingang op het terrein.

Dit jaar zijn er rond de 25.000 bezoekers met de Connexxionbus naar het militaryterrein aan de Wissinkdijk in Boekelo gebracht. Na afloop van de cross bracht de bus ze allemaal weer netjes terug naar de omliggende parkeerterreinen.

Prestatie

“Altijd leuk om te doen”, zegt chauffeur Gerrit-Jan Rademaker die vijftien jaar vrijwillig dienst draaide op de military-zaterdag. “Het is altijd een hele uitdaging om die gigantische stroom bezoekers snel heen en terug te brengen. Dat dit gebeurt in een kort tijdsbestek van een aantal uren, is een hele prestatie”,

Volgens Hennie Otto, Connexxion coördinator, heeft de buspendel de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Voor het parkeren moet een kleine vergoeding worden betaald. De pendel – met harmonicabussen, waar 140 personen in kunnen – is gratis. “We zijn goed in massavervoer”, zegt Otto.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top