zaterdag, juni 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion: Proef: eerst reizen dan betalen, doorbraak in openbaar vervoer
Connexxion: Proef: eerst reizen dan betalen, doorbraak in openbaar vervoer

Connexxion: Proef: eerst reizen dan betalen, doorbraak in openbaar vervoer

  • Nederland
  • De ANWB begint samen met Connexxion en alle OV-bedrijven een proef onder 1250 ANWB leden die ook gebruik maken van het openbaar vervoer.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/proef_eerst_reizen_dan_betalen_doorbraak_in_openbaar_vervoer/3804/

Deelnemers ontvangen een speciale OV-chipkaart met kortingsabonnement waarmee voor gemaakte reizen achteraf wordt betaald. Saldo laden op een OV-chipkaart is dus niet meer nodig. Met deze OV-brede samenwerking kunnen reizigers laagdrempelig kiezen voor het openbaar vervoer. Connexxion beschouwt de proef met Reizen-op-rekening als een doorbraak in het openbaar vervoer.

Eerst reizen, dan betalen

Tijdens de proef ‘eerst reizen, dan betalen’ kunnen de deelnemers gedurende een jaar met de trein, bus, tram en metro op rekening reizen. Deelnemers ontvangen maandelijks één overzicht en een factuur met de gemaakte reizen en kosten.

Naast het reizen op rekening ontvangen de deelnemers 40% korting op treinreizen in de daluren, €10 reistegoed bij NS, een gratis abonnement op OV Fiets, Wegenwacht Fiets Service en 20% korting bij Q-park in combinatie met een treinreis.

(Bron: persbericht ANWB)

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top