zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion: Reizigers waarderen Valys met een 8,5411
Connexxion: Reizigers waarderen Valys met een 8,5411

Connexxion: Reizigers waarderen Valys met een 8,5411

  • Nederland
  • De landelijks taxidienst Valys wordt door de gebruikers zeer hoog gewaardeerd. Ze hebben Valys het rapportcijfer 8,54 gegeven. Dat blijkt uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek dat in november is gehouden.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/reizigers_waarderen_valys_met_een_8_54/3198/

Valys is bovenregionaal taxivervoer voor mensen met een mobiliteitsbeperking, veelal ouderen maar ook gehandicapten. Het Valysvervoer wordt sinds april 2007 in opdracht van het ministerie van VWS uitgevoerd door Connexxion Taxi Services en telt zo’n 180.000 actieve pashouders. Van hen is maar liefst 96 procent tevreden over deze vorm van vervoer.

Over het op tijd rijden is 86 procent van de ondervraagden tevreden of zeer tevreden. Dat is overigens 2 procent minder dan in 2012. Evenals vorig jaar zegt 6 procent ontevreden of zeer ontevreden te zijn over de stiptheid.

Valys is gecombineerd vervoer. Dat betekent dat een taxi op zijn heen- en terugweg andere passagiers mag ophalen of wegbrengen. Daardoor duurt de reis over het algemeen langer dan bij een rechtstreekse rit. Toch is 86 procent van de ondervraagden (zeer)tevreden over de reistijd. Net als in de voorgaande drie jaren is 95 procent van de pashouders (zeer) tevreden over de veiligheid van de ritten, terwijl slechts 1 procent hier ontevreden over is.

De bejegening door de chauffeurs vindt 90 procent goed of uitstekend. Omdat er vaak over langere afstanden en in onbekende gebieden of steden wordt gereden, is het belangrijk dat de chauffeurs over voldoende routekennis beschikken. Circa 85 procent van de ondervraagden vindt die goed tot uitstekend.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top