dinsdag, oktober 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion steunt energieproject V.V. Wolfaartsdijk
Connexxion steunt energieproject V.V. Wolfaartsdijk

Connexxion steunt energieproject V.V. Wolfaartsdijk

  • Nederland
  • De nieuwe energie opwekkende reclameborden langs het hoofdveld van voetbalvereniging Wolfaartsdijk, die vrijdag 4 april officieel in gebruik worden genomen, zijn mede mogelijk gemaakt door Connexxion.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/connexxion_steunt_energieproject_v_v_wolfaartsdijk/3296/

Door deze zogenaamde 4D-boarding, die stroom opwekt voor onder meer de veldverlichting, zal de energierekening van de vereniging aanzienlijk omlaag gaan. De panelen dienen tijdens de wedstrijden als reclameborden en na de wedstrijd worden ze gekanteld en functioneren ze als zonnepanelen.

Met dit project wil Connexxion laten zien dat haar maatschappelijke betrokkenheid verder gaat dan het aanbieden van vervoer. Connexxion heeft duurzaamheid en energiebesparing hoog in het vaandel staan en heeft in de V.V. Wolfaartsdijk een initiatiefnemer gevonden die ernaar streeft om in een paar jaar een energieneutrale vereniging te zijn.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top