vrijdag, mei 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion: Valleilijn volledig groen
Connexxion: Valleilijn volledig groen

Connexxion: Valleilijn volledig groen

  • Nederland
  • Vanaf 2018 rijdt de Valleilijn trein van Connexxion volledig op groene stroom. Net zoals alle andere elektrische treinen in Nederland. De spoorvervoerders, verenigd in Vivens, tekenden hiervoor op 1 juli een contract met Eneco.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/valleilijn_volledig_groen/3403/

De groene stroom is afkomstig uit nieuwe windparken die stapsgewijs in gebruik genomen worden in Nederland, Noorwegen, Zweden en België. De samenwerking met Eneco behelst naast het contract ook een breder partnerschap. In de komende periode bekijken we op welke andere vlakken we nog verder kunnen verduurzamen, zoals onze bedrijfspanden.

Groene treinreis

“Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Connexxion. We hebben al tal van groene initiatieven, zoals een brandstofbesparingsproject, bussen op groen gas en elektrische voertuigen. Het is mooi dat we met de andere spoorvervoerders samenwerken op dit gebied. In het belang van de reiziger én het milieu. Door een volledig groene treinreis aan te bieden hopen we dat reizigers nog vaker de auto laten staan”, aldus Bart Schmeink.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top