vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion verkoopt als eerste streekvervoerder landelijke treinabonnementen
Connexxion verkoopt als eerste streekvervoerder landelijke treinabonnementen

Connexxion verkoopt als eerste streekvervoerder landelijke treinabonnementen

  • Nederland
  • ls eerste regionale bus- en treinvervoerder begint Connexxion nu met de verkoop van landelijke treinabonnementen. De verkoop begint met het bekende “Altijd Vrij Maand”, waarmee een maand lang onbeperkt gereisd kan worden met alle treinen in Nederland. Reizigers kunnen dus nu naast het bekende NS-loket ook hun abonnement bij Connexxion in de webshop kopen.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/connexxion_verkoopt_als_eerste_streekvervoerder_landelijke_treinabonnementen/3340/

Het abonnement is geldig bij alle treinen in Nederland van NS, Arriva, Breng, Syntus, Valleilijn en Veolia. Het kan ook worden gebruikt op binnenlandse trajecten van InterCity Berlijn, InterCity Brussel en ICE International. Voor Intercity direct Rotterdam-Schiphol is een toeslag nodig.

Het is geschikt voor iedereen die frequent met de trein reist. Samen met iemand op stap wordt zo voordeliger. De abonnementhouder kan maximaal drie personen mee laten reizen tegen 40% korting in de voordeeluren periode (na 9.00 uur en het hele weekend).

Eerste regionale vervoerder

Bart Schmeink, CEO van Connexxion is bijzonder blij met het nieuwe treinabonnement: “NS en Connexxion hebben de intentie uitgesproken om meer samen te werken zodat reizigers gemakkelijker kunnen reizen met verschillende vervoerders. We zijn dan ook erg trots dat we nu als eerste regionale vervoerder ook landelijke treinabonnementen kunnen aanbieden die op alle spoortrajecten kunnen worden gebruikt”.

In de Connexxion webshop zijn al bus/tram/metro-abonnementen te koop voor meerdere regio’s in Nederland. Daar is nu het treinabonnement Altijd Vrij Maand bijgekomen. De reis van deur tot deur geregeld bij één loket en betaald in één handeling, wel zo makkelijk.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top