zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion verzorgt pendelvervoer Top-2000
Connexxion verzorgt pendelvervoer Top-2000

Connexxion verzorgt pendelvervoer Top-2000

  • Nederland
  • Het grootste radiospektakel van het jaar, de Top-2000, houdt van 27 december tot en met 31 december Hilversum in zijn greep. Connexxion verzorgt het pendelvervoer voor de bezoekers.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/connexxion_verzorgt_pendelvervoer_top-2000/3213/

Voor 1 euro kunnen bezoekers van het evenement met een pendelbus reizen tussen Hilversum NS en Beeld en Geluid in het Mediapark. Het kaartje is te koop bij de chauffeur en geldt voor een enkele rit. De bus rijdt elke 30 minuten.

Festiviteiten

Op het Mediapark is bij Beeld en Geluid het inmiddels befaamde Top-2000 café te bezoeken om live een deel van de uitzending mee te maken. Maar ook in de binnenstad van Hilversum is van alles te beleven. Overal zijn de 2000 mooiste popsongs te horen en bij het NS station is het te volgen op een groot tv-scherm.

Maar er is nog veel meer. Zo hebben de eetgelegenheden speciale Top2000-menu´s en kun je bij voorbeeld genieten in het Queen en Beatle-café en afsluitend kun je op Langgewenst de laatste klanken van de Top-2000 horen. Als afsluiting barst op Oudjaarsavond een mooi vuurwerk los om het nieuwe jaar in te luiden.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top