donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion wijst kritiek Onderwijsinspectie van de hand
Connexxion wijst kritiek Onderwijsinspectie van de hand

Connexxion wijst kritiek Onderwijsinspectie van de hand

  • Nederland
  • Volgens Connexxion voldoet de opleiding aan de wettelijke eisen Connexxion heeft er kennis van genomen dat de Onderwijsinspectie ernstige kritiek heeft op de BBL opleiding Chauffeur openbaar vervoer die door het ROC van Twente en het Summa College in Eindhoven onder andere aan chauffeurs van Connexxion zijn gegeven.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/connexxion_wijst_kritiek_onderwijsinspectie_van_de_hand/3142/

Het betreft een zogenaamd maatwerktraject waarin 3.300 chauffeurs van Connexxion sinds 2010 een MBO-opleiding hebben gevolgd aan beide ROC’s. Volgens Connexxion voldoet de opleiding aan de wettelijke eisen.

Voor zover Connexxion bekend, vormt het onderzoek van de Onderwijsinspectie onderdeel van een breder onderzoekskader waarin de Onderwijsinspectie kijkt naar de uitvoering van maatwerktrajecten in Nederland. Connexxion heeft in goed vertrouwen de BBL opleiding aan haar personeel aangeboden in samenwerking met twee ROC’s met een uitstekende staat van dienst, mede waar het gaat om de kwaliteitsbeoordeling. Connexxion is ook al jarenlang door kenniscentrum VTL gecertificeerd als leerbedrijf.

Daarbij is de opleiding Chauffeur openbaar vervoer tot stand gekomen in goed overleg met cao partijen en met volle steun van de medezeggenschap. De opleiding is voor de deelnemers van toegevoegde waarde geweest. Het overgrote deel van de deelnemers heeft zijn diploma behaald. Het betekent dat ze hebben voldaan aan de eindtermen, zoals die door het ministerie zijn vastgesteld.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top