dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion: WK-busbal goed voor huwelijksreis
Connexxion: WK-busbal goed voor huwelijksreis

Connexxion: WK-busbal goed voor huwelijksreis

  • Nederland
  • Spakenburgs echtpaar schiet zichzelf met Connexxion naar Rio Harmen Koelewijn uit Spakenburg heeft de hoofdprijs gewonnen van het Connexxion WK-spel Busbal. Harmen en zijn vrouw Charlotte mogen naar Rio de Janeiro, een van de speelsteden van het afgelopen wereldkampioenschap voetbal.
  • PrijsuitreikingBusbal_lowres
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/_wk-busbal_goed_voor_huwelijksreis/3454/

De prijs van het spel “Schiet jezelf naar Rio” is dinsdag aan een blij verraste Harmen en Charlotte uitgereikt door Eric van Eijndhoven, directeur commercie van Connexxion.

De tweede prijs, een Apple iPad 2Wi-Fi 16 Gb ging naar Laurens van Roomen, uit Leusden. De derde prijs is een Apple iPod Nano 16 Gb en werd gewonnen door Elsemieke Wijgerse uit Amersfoort.

Busbal is een leuke game voor smartphone of tablet, waarmee Connexxion busvervoer en het WK op ludieke wijze verbond.
Busbal werkt heel simpel: je kiest een spelersbus. Je probeert zoveel mogelijk ballen de bus in te schieten via de openstaande deuren. Het schieten van de ballen doe je door over het scherm te swipen. Er zijn verschillende levels met obstakels zoals bushokjes, reclameborden en geparkeerde fietsen. De wind speelt een rol. Als je het speelt terwijl je in de bus zit, kun je ook nog eens gebruikmaken van een ‘snelheidsbonus’.

Huwelijksreis

Voor Harmen en Charlotte Koelewijn was de reis naar Rio, inclusief hotel, meer dan welkom. “Een reis naar Rio… Daar durfde ik niet eens van te dromen”, zei Harmen toen bekend werd dat hij de prijs had gewonnen. “Op 23 mei ben ik met Charlotte getrouwd. Na een verbouwing van anderhalf jaar en een bruiloft hadden wij niet meer de financiële middelen om op huwelijksreis of vakantie te gaan. Die prijs van Connexxion wordt dus onze huwelijksreis. Echt een geweldige verrassing. Voor mij en voor mijn vrouw.”

Laurens van Roomen reageerde al even enthousiast: “Ik studeer in Utrecht en ik reis bijna elke dag met de bus. Ik zag reclame voor Busbal en ik heb ‘m meteen gedownload. Vooral in de bus heb ik vaak gespeeld. Het was heel leuk om dan gebruik te maken van de snelheidsbonus, waardoor het veel sneller ging! Ik heb het spel ook gedeeld met mijn vrienden. Ik ben heel blij met mijn i-Pad want ik had nog helemaal geen tablet.”

In de toekomst kunnen meer reizigers de game uitproberen. Dan komt Busbal nog een keer terug, zij het in een iets andere vorm.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top