dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Connexxion zoekt jonge buschauffeurs
Connexxion zoekt jonge buschauffeurs

Connexxion zoekt jonge buschauffeurs

  • Nederland
  • Connexxion heeft de mogelijkheden om jonge werklozen aan te trekken die buschauffeur willen worden. In samenwerking met Randstad wordt gezocht naar jongeren tussen de 21 en circa 27 jaar. Zij kunnen vooral worden ingezet in het gebied rond Amsterdam, Schiphol en Amstelveen. Connexxion heeft dit moment direct plek voor ongeveer twintig chauffeurs.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/connexxion_zoekt_jonge_buschauffeurs/3103/

In het streekvervoer is een groot aantal ervaren, oudere chauffeurs werkzaam. De toestroom van jongeren is relatief klein, terwijl het chauffeursvak allerlei (carrière)mogelijkheden en een goede salariëring biedt. Bovendien wil Connexxion met het aantrekken van jonge werklozen een bijdrage leveren aan het scheppen van meer banen voor deze groep. De werkloosheid onder jongeren bedraagt op dit moment zo’n zeventien procent.

Mede om die reden is gekozen voor een samenwerkingsverband met uitzendorganisatie Randstad. Deze is op 28 augustus met een offensief begonnen om in vijf weken tijd zo’n tienduizenden jongeren aan een baan te helpen. Onderdeel van deze actie is dat Randstad met een bus met ongeveer 25 kandidaten naar Connexxion rijdt voor korte sollicitatiegesprekken met jongeren tussen de 18 en 27 jaar. Inmiddels heeft deze campagne voor meer dan achtduizend jongeren werk opgeleverd.

De Randstadbus komt op dinsdag 8 oktober naar de Connexxionvestiging aan de Cateringweg 12 op Schiphol-Oost. Daar gaan de kandidaat-buschauffeurs ook meteen een testrit maken in een daar aanwezige oefenbus.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top