dinsdag, januari 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Consulting veteranen lanceren Dicitas Consulting, een nieuw adviesbureau volledig gericht op digitale transformatie
Consulting veteranen lanceren Dicitas Consulting, een nieuw adviesbureau volledig gericht op digitale transformatie

Consulting veteranen lanceren Dicitas Consulting, een nieuw adviesbureau volledig gericht op digitale transformatie

  • Nederland
  • Martin Hermsen, Rufus Udo en Oliver Trier, twee ex-partners en een senior manager van Accenture, hebben een nieuw “pureplay” digitaal adviesbureau opgericht: Dicitas Consulting. Rufus Udo, Martin Hermsen, Oliver Trier en hun medewerkers vormen een team waarin alle benodigde capaciteiten op het gebied van digitale transformatie zijn verenigd.
  • Dicitas Logo v4
  • Dicitas Consulting
  • www.dicitas.com
  • info@dicitas.com
  • Rufus Udo, partner  +31 622 52 53 92  rufus.udo@dicitas.com Martin Hermsen, partner  +31 646 82 87 85  martin.hermsen@dicitas.com Oliver Trier, associate partner  +31 622 60 04 53  oliver.trier@dicitas.com Amsterdam , 17 december 2013 -
  • Dicitas Press Release - Launch - 171212 NL final

“Dicitas Consulting helpt organisaties om digitale leiders te worden in hun markt. Samen met een sterk netwerk van digitale vernieuwers, realiseren we duurzame verbetering van bedrijfsprestaties voor onze klanten”, zegt Rufus Udo. “Om tot succesvolle digitale transformatie te komen, moeten de vele stukjes van de puzzel op de juiste plaats terecht komen. Denk aan het sturen en beheersen van de digitale klantervaring, de inzet van omnichannel concepten, analytics op klantdata, mobiele connectiviteit, digitale product- en service innovatie, proces excellence en meer”, voegt Martin Hermsen toe.

Ultieme droom die uitkomt

Martin Hermsen komt van Accenture, waar Hermsen in zijn rol als partner, verantwoordelijk was voor de Marketing- en CRM praktijk. Het was onder zijn leiding dat Accenture een leidende positie kreeg in advisering op het gebied van Marketing en CRM. Vóór Accenture, werkte Hermsen al 15 jaar in de adviesbranche in Europa en de Verenigde Staten. Hij ziet de lancering van Dicitas Consulting als het uitkomen van de ultieme droom: “Het is altijd mijn droom geweest om mijn eigen adviesbureau te formeren en organisaties te helpen de uitdagingen van morgen op te lossen en daarmee een substantieel en blijvend concurrentievoordeel te behalen. Dicitas Consulting combineert traditionele strategie- en verandermethoden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale innovatie”.

Nieuw type adviesbureau

Rufus Udo, managing partner en mede oprichter van Dicitas Consulting, is verantwoordelijk voor de transformatie- en innovatiepraktijk. “Het idee om een ​​nieuw type van adviesbureau te formeren is gebaseerd op het inzicht dat de samenleving sneller verandert dan ooit tevoren. Er is een groot verschil tussen wat consumenten willen en verwachten en wat bedrijven kunnen bieden.  Of, zoals wij het zien, er is sprake van een digitale prestatiekloof. Veel traditionele organisaties hebben moeite om deze kloof te overbruggen en moeten concurreren met nieuwe partijen, die de regels van het spel fundamenteel hebben gewijzigd. Dicitas Consulting helpt haar klanten te winnen in een markt die sterk verandert onder invloed van ontwikkelingen in digitale technologie. Wij werken met onze klanten op basis van een gezamenlijke verantwoordelijkheid en worden mede afgerekend op het bereiken van de beoogde resultaten”.

Een netwerk van Digital Thought Leaders

Oliver Trier is associate partner bij Dicitas Consulting en verantwoordelijk voor de project management- en delivery praktijk. “Bedrijven worden geconfronteerd met een grote hoeveelheid gelijktijdige veranderingen in hun markt. Nieuwe, “disruptive” digitale technieken, producten en diensten worden met een steeds kortere doorlooptijd ontwikkeld. In deze globale en netwerk samenleving helpen wij bedrijven met het vinden van hun nieuwe positie. Dicitas Consulting biedt haar klanten vele jaren relevante consultancy ervaring en een partnernetwerk van digitale vernieuwers die leidend zijn in hun specifieke vakgebied. ”

Over Dicitas Consulting

Dicitas Consulting helpt organisaties bij het realiseren van significante verbeteringen van bedrijfsprestaties door de implementatie van nieuwe, digitale business modellen. Door digitale innovaties te combineren met het verbeteren van de benodigde competenties van de organisatie, kunnen onze klanten het verschil in de markt maken. Wij creëren hiermee een meerwaarde voor onze klanten, onze netwerkpartners en onze medewerkers.

Klanten worden bediend met de diepe industrie-, functionele- en technologische expertise die nodig is om de uitdagingen aan te gaan waarmee zij worden geconfronteerd. Wij combineren uitgebreide consulting ervaring met de nieuwste inzichten in technologie en business transformatie. Wij zijn van mening dat de uitdagingen van onze klanten vandaag voortkomen uit een steeds sterker wordende digitale verandering van de samenleving, “de digitale prestatiekloof”. Dicitas Consulting helpt haar klanten nieuwe kansen te vinden in een sterk veranderende markt, deze te pakken en om te zetten in verbeterde bedrijfsprestaties.

Martin Hermsen is managing partner en medeoprichter van Dicitas Consulting. Hij is verantwoordelijk voor de Digital Marketing adviespraktijk van Dicitas. Martin heeft meer dan 20 jaar ervaring in strategie consulting, productinnovatie, marketing en customer management. Hij studeerde bedrijfsinformatica aan de HES, economie aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde zijn MBA aan de Rotterdam School of Management. Voor de oprichting van Dicitas Consulting werkte Martin onder andere bij Deloitte en Accenture als Executive Partner.

Rufus Udo is managing partner en medeoprichter van Dicitas Consulting. Hij leidt de Transformatie- en Innovatiepraktijk. Rufus heeft meer dan 20 jaar ervaring in het definiëren, realiseren en het management van complexe business transformatieprogramma’s voor multinationale organisaties. Rufus Udo studeerde Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft. Voor de oprichting van Dicitas Consulting werkte Rufus het grootste deel van zijn carrière bij Accenture, de laatste negen jaar als Executive Partner.

Oliver is associate partner bij Dicitas Consulting. Hij leidt de Project Management- en Delivery praktijk. Oliver combineert 15 jaar Management Consulting met een sterke ondernemingsgeest. Oliver Trier heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de University of Applied Sciences in Coburg, Duitsland. Voor Dicitas Consulting werkte Oliver het grootste deel van zijn carrière bij Accenture waarvan de laatste jaren als Senior Manager.

Over martin.hermsen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top