dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Consumenten meest tevreden over Aegon Reisverzekering
Consumenten meest tevreden over Aegon Reisverzekering

Consumenten meest tevreden over Aegon Reisverzekering

  • Nederland
  • Consumenten zijn het meest tevreden over de reisverzekering van Aegon. Dat blijkt uit een tevredenheidsonderzoek dat de website Reisverzekering.nl heeft gehouden onder 576 verzekerden.
  • Aegon
  • http://www.aegon.com
  • persvoorlichting@aegon.nl
  • http://www.aegon.nl/particulier/nieuws/consumenten-meest-tevreden-over-aegon-reisverzekering

Of het nu gaat om klantenservice, de afhandeling van claims, kwaliteit, prijs of algemene tevredenheid: Aegon scoort van alle verzekeraars het best. We worden gevolgd door de ANWB.

In het onderzoek komt naar voren dat consumenten vertrouwen hebben in onze medewerkers. Ze worden netjes geholpen, voelen zich goed geïnformeerd en zijn geen nummer. Bovendien zijn de verzekerden goed te spreken over onze wachttijden en vinden zij het indienen van declaraties eenvoudig. Het uiteindelijke rapportcijfer voor Aegon komt daarmee uit op een 8,0.

Onder de ondervraagde consumenten blijkt de doorlopende reisverzekering het meest populair te zijn: 85% van de ondervraagden heeft er één. Annuleringsverzekeringen zijn nog weinig populair: slechts 37% sluit deze verzekering af.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top