zaterdag, december 14, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Content belangrijk voor uw website
Content belangrijk voor uw website

Content belangrijk voor uw website

  • Nederland
  • Of u nu een webshop heeft of een website, belangrijk is dat uw content op orde is. Een terugkomende gezegde is dan ook ‘Content is King’ en dat spreekt voor zichzelf.
  • Stay Hungry Marketing
  • www.stayhungrymarketing.nl
  • info@stayhungrymarketing.nl
  • Stay Hungry Marketing Jansbuitensingel 30 6811 AE Arnhem The Netherlands E-mail: info@stayhungrymarketing.nl Website: Stayhungrymarketing.nl

Of u nu een webshop heeft of een website, belangrijk is dat uw content op orde is. Een terugkomende gezegde is dan ook ‘Content is King’ en dat spreekt voor zichzelf. Maar niet iedereen die Nederlands kan schrijven, kan ook wervende, overtuigende en vooral foutloze teksten schrijven.

Nee, webteksten schrijven is specialistisch werk en laat u over aan professionele tekstschrijvers die hier hun beroep van hebben gemaakt. In dit artikel gaan we iets verder in op content en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Voordelen van een professionele tekstschrijver

Wanneer u een SEO tekstschrijver zoekt gaat u als snel op zoek via het internet naar een tekstbureau. U krijgt dan enkele zoekresultaten te zien en klikt vervolgens op de eerste 3 links. De handeling die u dan verricht heeft is precies de reden waarom u een tekstschrijver moet inhuren i.p.v. dit zelf te doen. Tekstschrijvers die gespecialiseerd zijn in webteksten weten namelijk hoe ze een tekst moeten optimaliseren zodat deze ook goed vindbaar wordt in de zoekresultaten. Vakmensen die hierin gespecialiseerd zijn noemen zichzelf ook wel SEO tekstschrijvers. Het inhuren van een SEO tekstschrijver heeft de volgende voordelen:

– Goed vindbaar op het internet
– Geoptimaliseerde teksten op zoektermen in uw vakgebied
– Ze nemen u veel tijd uit handen
– Foutloze teksten
– Teksten die de bezoekers aanzetten tot actie (offerte of contact opnemen)

Heeft u twijfels of u bovenstaande zelf kunt doen? Schakel dan een SEO tekstschrijver in.

Wat is zoekmachineoptimalisatie eigenlijk?

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Een toppositie in de zoekresultaten is als een A locatie in de vastgoedwereld. Zeg nou zelf, u kijkt zelf toch ook zelden tot nooit op de 2e pagina van Google? Daarom is zoekmachineoptimalisatie belangrijk. Het zorgt immers direct voor meer bezoekers op uw website en is zo een zeer effectief reclamemiddel.

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top