vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Conversie optimalisatie tips
Conversie optimalisatie tips

Conversie optimalisatie tips

  • Belgie
  • Als u in het bezit bent van een website dan wilt u natuurlijk dat de website ook daadwerkelijk een kanaal is voor meer potentiële klanten.
  • Stay Hungry Internet Marketing
  • http://www.stayhungryinternetmarketing.be
  • service@stayhungryinternetmarketing.be

Als u in het bezit bent van een website dan wilt u natuurlijk dat de website ook daadwerkelijk een kanaal is voor meer potentiële klanten. Dit is in de praktijk dan ook absoluut goed mogelijk. Er zijn zelfs bedrijven die bijna compleet afhankelijk zijn van hun website als het gaat om het bereiken van nieuwe klanten. Als u één van die bedrijven bent dan is het extra belangrijk dat u alles uit de kast haalt om uw professionele website zo goed mogelijk te optimaliseren voor uw bezoekers. U kunt tientallen wijzigingen op uw website doorvoeren om meer bezoekers over de ‘twijfelstreep’ te trekken. Ook als u niet volledig afhankelijk bent van uw website is het verstandig om uw website optimaal in te richten aangezien het er alleen maar beter op kan worden.

Een laagdrempelige website

Enkele (simpele) aanpassingen op uw website kunnen er al voor zorgen dat uw bezoekers bijvoorbeeld langer op uw website blijven en daadwerkelijk sneller contact met u zullen opnemen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat er op elke pagina binnen uw website de mogelijkheid is om contact met u op te nemen.

Daarnaast is het belangrijk dat de gebruikte afbeeldingen op uw website daadwerkelijk een toegevoegde waarde hebben voor uw bezoekers. Verkeerd gebruik van afbeeldingen kan juist afschikken.

Het is ook belangrijk dat de gebruikte teksten op uw website wervend en duidelijk zijn zodat de bezoekers precies snapt wat u als bedrijf hebt te bieden.

Conversie optimalisatie

Stay Hungry Internet Marketing

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top