zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / COO Heineken kleurt Amsterdamse Beurs Oranje
COO Heineken kleurt Amsterdamse Beurs Oranje

COO Heineken kleurt Amsterdamse Beurs Oranje

  • Nederland
  • De Chief Oranje Officer is de ultieme Oranje-fan die dit jaar namens Heineken de Oranjekoorts zal aanwakkeren en verspreiden, in Nederland en ver buiten onze landsgrenzen.
  • Heineken
  • http://www.heinekennederland.nl/
  • pers@heineken.nl

Zo was de COO in zijn eerste 100 dagen actief op die momenten waarin Oranje uitblinkt, bijvoorbeeld in het Holland Heineken House in Sochi. Op Koningsdag haalde de COO nietsvermoedende gasten uit New York naar Nederland om samen met DJ Armin van Buuren de ultieme Orange Experience op een boot op de Amsterdamse grachten te vieren. Als het enthousiaste gezicht van Neerlands trots, de stem van miljoenen Oranjefans zet de COO zich de komende periode in om die unieke Oranjekoorts verder te vieren; vandaag op Beursplein 5, later rond de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal, in de mooist aangeklede Oranje straat, in de kroeg op de hoek en natuurlijk in Brazilië.

Over Content Editor U

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top