woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / CORPUS en FrieslandCampina samen voor verantwoorde voeding en een gezonde leefstijl
CORPUS en FrieslandCampina samen voor verantwoorde voeding en een gezonde leefstijl

CORPUS en FrieslandCampina samen voor verantwoorde voeding en een gezonde leefstijl

  • Nederland
  • Vanaf morgen – Wereld Schoolmelkdag - kunnen bezoekers van CORPUS kennismaken met de ‘Wereld van melk’. Een leerzame belevenis die de rol van melk in een verantwoord voedingspatroon onder de aandacht van de bezoekers van CORPUS brengt.
  • FrieslandCampina
  • http://www.frieslandcampina.com
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/corporate-news/2013-09-24-corpus-and-frieslandcampina.aspx

De ‘Wereld van melk’ sluit aan op de ‘reis door de mens’, de educatieve attractie van CORPUS over het menselijk lichaam. Op interactieve wijze ervaart de bezoeker het effect van voedingsstoffen in melk op het menselijk lichaam en hoe deze helpen bij spieropbouw en het voorzien van energie.

Met de ‘Wereld van melk’ wordt invulling gegeven aan de driejarige samenwerking die CORPUS en FrieslandCampina zijn aangegaan om het belang van voldoende bewegen, verantwoorde voeding en een gezonde leefstijl onder de aandacht te brengen.

Frank van Ooijen, Director Corporate Communication van FrieslandCampina: “Voldoende fysieke activiteit en weten wat je moet eten om dagelijks alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen, is van groot belang voor een gezond gewicht en een goede gezondheid. Melk is een belangrijke bron van essentiële voedingsstoffen. FrieslandCampina wil dit graag met de bezoekers van CORPUS delen.”

“De educatieve attractie ‘reis door de mens’ laat op een unieke manier zien hoe het lichaam werkt en hoe belangrijk het is om veel te bewegen, verantwoord te eten en gezond te leven”, aldus Huub Lazarom, director van CORPUS.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top