donderdag, oktober 28, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / CoSign Click: snelle, efficiënte en veilige ondertekeningprocessen voor partners en klanten
CoSign Click: snelle, efficiënte en veilige ondertekeningprocessen voor partners en klanten

CoSign Click: snelle, efficiënte en veilige ondertekeningprocessen voor partners en klanten

  • Nederland
  • Het nieuwe CoSign Click: snelle, efficiënte en veilige ondertekeningprocessen voor partners en klanten. Met maximaal gebruiksgemak èn de hoogste veiligheid naadloos externe partijen toevoegen aan het ondertekeningproces.
  • CoSign_logo_klein
  • CoSign by ARX
  • www.arx.com
  • arx@influx-pr.com
  • Voor redactionele informatie: Influx PR - Jakob Brons - +31 (0)55 366 3034 - arx@influx-pr.com
ARX, de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen in de wereld, kondigt de lancering aan van CoSign Click, een add-on component voor CoSign Central en CoSign Cloud. CoSign Click zorgt voor het naadloos uitbreiden van digitale ondertekeningmogelijkheden, versnelt workflowprocessen en verbetert de samenwerking doordat organisaties eenvoudig en efficiënt digitale handtekeningen verzamelen van hun partners, klanten en andere externe partijen.
Documenten worden voor directe ondertekening geëxporteerd van bestaande workflows van de gebruiker en veilig verzonden naar externe partijen uit de CoSign Click interface. Nadat het document via een web-based mobile-ready applicatie is ondertekend, wordt de ondertekende versie direct teruggestuurd naar het document managementsysteem van de gebruiker.Omdat het systeem gebaseerd is op gecentraliseerd beheer, hebben alleen geautoriseerde gebruikers er toegang toe en is de beveiliging van documenten tijdens het overzetten van en naar de externe ondertekenaar verzekerd.
CoSign Click kan op twee manieren worden ingezet: cloud-based, waar zowel de CoSign Click applicatie als de digitale handtekeningverwerking als een service worden geleverd; of op locatie, waar zowel de CoSign Click applicatie als de CoSign Central Server zorgen voor volledige controle over het ondertekenproces.
Daarnaast zorgen CoSign Click API’s voor een naadloze en eenvoudige integratie met bestaande applicaties van een organisatie.
“We zijn blij met de presentatie van de nieuwe CoSign Click-oplossing die zorgt voor een snel, efficiënt en veilig ondertekeningproces voor partners en klanten. Externe partijen kunnen nu naadloos worden toegevoegd aan het ondertekenproces; met maximaal gebruiksgemak en de hoogste beveiligingsniveaus. De mogelijkheid om externe ondertekenaars in organisatorische workflowprocessen te betrekken, zal een belangrijke toegevoegde waarde bieden voor onze bestaande en toekomstige klanten”,aldus John Lageman, Regional Director ARX Benelux.

ARX Benelux - 
De Cuserstraat 93 – 1081 CN Amsterdam. Tel: + 31 (0)20 894 91 91
Over CoSignCoSign van ARX is de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen met miljoenen ondertekenaars bij grote organisaties, het MKB, overheden en cloud-diensten over de hele wereld. Forrester Research positioneert CoSign in hun Wave: E-Signatures, Q2 2013 rapport als “de sterkste oplossing voor digitale handtekeningen”.
Dankzij de ‘cross-enterprise’ CoSign-oplossing zijn klanten in staat om handtekening-afhankelijke processen snel te transformeren van papierintensieve naar papierloze. Tegelijkertijd borgen zij vertrouwen, integriteit en controle binnen hun zakelijke en IT-omgevingen. De investering wordt snel terugverdiend door doorlooptijden en papiergerelateerde kosten te verminderen en de veiligheid te verbeteren door middel van juridisch gewaarborgde documenten die gemakkelijk kunnen worden geverifieerd via algemeen beschikbare applicaties zoals Microsoft Office en een PDF-reader.
CoSign, zowel lokaal beschikbaar als in de cloud, kan op elk apparaat worden gebruikt om eenvoudig digitale handtekeningen toe te voegen aan documenten in Word, Excel, PDF, SharePoint, WorkSite, OpenText, Oracle, Alfresco, Nintex, K2 en vele andere toepassingen en bestandsformaten. Het kan naadloos worden geïntegreerd in een bestaande documentgerelateerde workflow, toepassing of dienst met de garantie dat bestanden altijd binnen het IT-netwerk zullen blijven. Het zorgt ook voor de naleving van de regelgeving, de strengste landspecifieke wetgeving en technische normen. Voor meer informatie over de CoSign-oplossing voor digitale handtekeningen zie de website.
* * *
CoSign and SAPI are trademarks of Algorithmic Research, Ltd. Other company and product names may be trademarks of their respective owners.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top