vrijdag, september 24, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / CoSign tijdens SharePoint Connect 2014 in Amsterdam: digitale of elektronische handtekening
CoSign tijdens SharePoint Connect 2014 in Amsterdam: digitale of elektronische handtekening

CoSign tijdens SharePoint Connect 2014 in Amsterdam: digitale of elektronische handtekening

  • Nederland
  • CoSign tijdens SharePoint Connect 2014 in Amsterdam: digitale of elektronische handtekening
  • CoSign_logo_klein
  • ARX
  • www.arx.com
  • arx@influx-pr.com
  • ARX, de marktleider in digitale handtekeningoplossingen, verzorgt een presentatie tijdens de SharePoint Connect 2014 Conference in Amsterdam. Met als titel ‘The Prize Fight: Digital Signatures vs Electronic Signatures' zal Dr. Gadi Aharoni, CEO van ARX, de verschillen tussen digitale handtekeningen en elektronische handtekeningen, de technologie achter beide en hun sterke en zwakke punten presenteren.
Amsterdam, 6 november 2014 - ARX, de marktleider in digitale handtekeningoplossingen, verzorgt een presentatie tijdens de SharePoint Connect 2014 Conference in Amsterdam. Met als titel ‘The Prize Fight: Digital Signatures vs Electronic Signatures’ zal Dr. Gadi Aharoni, CEO van ARX, de verschillen tussen digitale handtekeningen en elektronische handtekeningen, de technologie achter beide en hun sterke en zwakke punten presenteren.
ARX/CoSign is exposant (stand 17) en verzorgt een presentatie tijdens de SharePoint Connect 2014 Conference op 18 en 19 november in het Meervaart Theater in Amsterdam.
De presentatie ‘The Prize Fight: Digital Signatures vs Electronic Signatures’ is op 18 november in kamer F van 13:25 tot 14:35 uur. Gadi Aharoni zal ingaan op: 
· Wat zijn de verschillen tussen digitale handtekeningen en elektronische handtekeningen?
· Wat is de technologie achter hen en wat zijn hun sterke en zwakke punten?
· Top tien tips over hoe je eenvoudig documenten ondertekenen vanuit een SharePoint omgeving.
· Optimale werkwijzen voor het integreren van geautomatiseerde handtekeningen rechtstreeks in SharePoint-workflows.
Gadi Aharoni
Gadi Aharoni zal zijn top tien tips om eenvoudig documenten te ondertekenen vanuit een SharePoint-omgeving delen. Ook zal hij de beste praktijkenmogelijkheden bespreken voor de integratie van geautomatiseerde handtekeningen rechtstreeks in SharePoint-workflows.
“Aan de ene kant van de ring hebben we Digital Signatures – die zijn er al een tijdje, maar worden steeds sterker en veiliger”, stelt Aharoni. ”Aan de andere kant de Electronic Signatures – daar is minder ervaring mee, maar ze zijn erg krachtig! Geautomatiseerde handtekeningen zijn uitgegroeid tot een must-have; de enige vraag die overblijft is welke vorm van de handtekening zal de strijd winnen om te worden toegevoegd aan de SharePoint omgeving…”.

ARX Benelux - De Cuserstraat 93 – 1081CN Amsterdam. Tel: + 31 (0)20 894 91 91
Over CoSignCoSign van ARX is de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen met miljoenen ondertekenaars bij grote organisaties, het MKB, overheden en cloud-diensten over de hele wereld. Forrester Research positioneert CoSign in hun Wave: E-Signatures, Q2 2013 rapport als “de sterkste oplossing voor digitale handtekeningen”.  Dankzij de ‘cross-enterprise’ CoSign-oplossing zijn klanten in staat om handtekeningafhankelijke processen snel te transformeren van papierintensieve naar papierloze. Tegelijkertijd borgen zij vertrouwen, integriteit en controle binnen hun zakelijke en IT-omgevingen. De investering wordt snel terugverdiend door doorlooptijden en papiergerelateerde kosten te verminderen en de veiligheid te verbeteren door middel van juridisch gewaarborgde documenten die gemakkelijk kunnen worden geverifieerd via algemeen beschikbare applicaties zoals Microsoft Office en een PDF-reader. CoSign, zowel lokaal beschikbaar als in de cloud, kan op elk apparaat worden gebruikt om eenvoudig digitale handtekeningen toe te voegen aan documenten in Word, Excel, PDF, SharePoint, WorkSite, OpenText, Oracle, Alfresco, Nintex, K2 en vele andere toepassingen en bestandsformaten. Het kan naadloos worden geïntegreerd in een bestaande documentgerelateerde workflow, toepassing of dienst met de garantie dat bestanden altijd binnen het IT-netwerk zullen blijven. Het zorgt ook voor de naleving van de regelgeving, de strengste landspecifieke wetgeving en technische normen. Voor meer informatie over de CoSign-oplossing voor digitale handtekeningen zie de website.
* * *
CoSign and SAPI are trademarks of Algorithmic Research, Ltd. Other company and product names may be trademarks of their respective owners.
Voor redactionele informatie: Influx PR – Jakob Brons – +31 (0)55 366 3034 - arx@influx-pr.com

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top