vrijdag, september 24, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / CoSign van ARX: “Sterkste oplossing voor digitale handtekeningen” nu beschikbaar voor OpenText klanten
CoSign van ARX: “Sterkste oplossing voor digitale handtekeningen” nu beschikbaar voor OpenText klanten

CoSign van ARX: “Sterkste oplossing voor digitale handtekeningen” nu beschikbaar voor OpenText klanten

  • Nederland
  • ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, toont CoSign en de CoSign Connector voor OpenText Content Server tijdens de OpenText Innovation Tour 2014 die wordt gehouden op 20 maart 2014 in het Evoluon te Eindhoven.
  • CoSign_logo_klein
  • ARX Benelux
  • www.arx.com
  • arx@influx-pr.com
  • Voor redactionele informatie Benelux: Influx PR - Jakob Brons - +31 (0)55 366 3034 - arx@influx-pr.com
De CoSign digitale handtekening oplossing helpt OpenText klanten eindelijk de volledige voordelen van hun investeringen in automatisering te benutten door de digitale handtekening mogelijkheden direct in hun bedrijfsprocessen en workflows te integreren. Het stelt hen in staat om trage en dure papiergebaseerde processen om te zetten in snelle en efficiënte papierloze processen.
Met behulp van CoSign zijn documenten eenvoudig, snel en rechtsgeldig te ondertekenen. Op deze wijze worden documenten beter beschermd dan met de vertrouwde ‘natte’ handtekening. De ondertekende documenten worden binnen de organisatie direct met OpenText producten en toepassingen beheerd.Beveiliging van documenten en documentstromen is volgens John Lageman, Regional Director ARX Benelux, van groot belang. “Belangrijk onderdeel is de digitale handtekening. Door middel van deze geavanceerde technologie is het mogelijk een document te verzegelen, rechtsgeldig te ondertekenen en door te zetten in het proces. CoSign heeft daarvoor een breed scala connectoren. Voor OpenText werd door onze partner Fastman de CoSign Connector voor OpenText Content Server ontwikkeld.”

CoSign stelt gebruikers in staat om documenten direct digitaal te ondertekenen via de Content Server webinterface, handtekeningen te integreren binnen hun bestaande workflows of te gebruiken met modules zoals verzendlijsten en contractenbeheer. Kosten voor implementatie, training en support worden geminimaliseerd door het gebruik van intuïtieve en vertrouwde interfaces. Het rechtstreeks vanuit de OpenText Content Server webinterface digitaal ondertekenen van documenten met CoSign betekent dat organisaties in staat zijn papierloos te werken zonder eventuele wijzigingen in bestaande processen en workflows. Doorlooptijden verkorten en elke ontvanger van de digitaal ondertekende documenten kan de handtekening op identiteit, intentie en integriteit van de inhoud eenvoudig controleren. Documenten ondertekend met CoSign voldoen aan de strengste nationale, internationale en industriële regelgeving voor digitale handtekeningen toepassingen.
* In The Forrester Wave: E-Signatures, Q2 2013 report is CoSign vermeld als Strongest Digital Signature solution
ARX Benelux - De Cuserstraat 93 – 1081 CN Amsterdam. Tel: + 31 (0)20 894 91 91
Over CoSign

CoSign van ARX is de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen met miljoenen ondertekenaars bij grote organisaties, het MKB, overheden en cloud-diensten over de hele wereld. Forrester Research positioneert CoSign in hun Wave: E-Signatures, Q2 2013 rapport als “de sterkste oplossing voor digitale handtekeningen”. Dankzij de ‘cross-enterprise’ CoSign-oplossing zijn klanten in staat om handtekening-afhankelijke processen snel te transformeren van papierintensieve naar papierloze. Tegelijkertijd borgen zij vertrouwen, integriteit en controle binnen hun zakelijke en IT-omgevingen. De investering wordt snel terugverdiend door doorlooptijden en papiergerelateerde kosten te verminderen en de veiligheid te verbeteren door middel van juridisch gewaarborgde documenten die gemakkelijk kunnen worden geverifieerd via algemeen beschikbare applicaties zoals Microsoft Office en een PDF-reader.
CoSign, zowel lokaal beschikbaar als in de cloud, kan op elk apparaat worden gebruikt om eenvoudig digitale handtekeningen toe te voegen aan documenten in Word, Excel, PDF, SharePoint en vele andere toepassingen en bestandsformaten. Het kan naadloos worden geïntegreerd in een bestaande documentgerelateerde workflow, toepassing of dienst met de garantie dat bestanden altijd binnen het IT-netwerk zullen blijven. Het zorgt ook voor de naleving van de regelgeving, de strengste landspecifieke wetgeving en technische normen. Voor meer informatie over de CoSign-oplossing voor digitale handtekeningen zie de website.
***
CoSign is a registered trademark of Algorithmic Research, Ltd. All other trade names and trademarks are the property of their respective holders.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top