dinsdag, augustus 11, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Cospa-dag brengt stagecoördinatoren bijeen
Cospa-dag brengt stagecoördinatoren bijeen

Cospa-dag brengt stagecoördinatoren bijeen

Op donderdag 11 april vindt de jaarlijkse Cospa-dag plaats in vergaderlocatie Silverijn in Utrecht. Cospa (Coordinating Office for Student Placement Abroad) is een netwerk van medewerkers van Nederlandse hogeronderwijsinstellingen die zich bezighouden met internationale stages. De dag staat in het teken van het uitwisselen van informatie en het delen van ervaringen.

Nuffic-directeur Freddy Weima opent de dag. Naast een plenair programma zijn er deelsessies waarin zo’n negentig deelnemers met elkaar discussiëren over verschillende onderwerpen. Denk aan de beoordeling van de kwaliteit en de leerdoelen van stages. Ook wet- en regelgeving waarmee buitenlandse stagiairs in Nederland te maken krijgen komt aan de orde. En er is aandacht voor de taken en verantwoordelijkheden van onderwijsinstellingen wanneer calamiteiten optreden bij buitenlandse stages. Ter afsluiting van de dag is er een paneldebat met een vertegenwoordiger uit het bedrijfsleven en enkele studenten.

Programma en aanmelden

Bent u lid van Cospa, dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan de Cospa-dag. Het programma vindt u op www.nuffic.nlcospa. Online aanmelden is mogelijk tot 5 april. Deelname aan de Cospa-dag is gratis.

Cospa-mailinglist

Bent u als medewerker van een hogeronderwijsinstelling betrokken bij internationale stages en wilt u op de hoogte blijven van alle Cospa-activiteiten, meld u dan aan voor de Cospa-mailinglist.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top