woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Coulance bij aangifte voor ondernemers
Coulance bij aangifte voor ondernemers

Coulance bij aangifte voor ondernemers

  • Nederland
  • Sinds afgelopen dinsdag ervaren ondernemers problemen met het inloggen op het beveiligde gedeelte de website van de Belastingdienst en bij het inzenden van hun aangifte. Er wordt hard gewerkt aan het oplossen van de verstoring. Helaas is er geen duidelijkheid over het tijdstip waarop de problemen volledig zijn verholpen.
  • Ministerie van Financiën
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minfin.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/ministeries/fin/nieuws/2014/10/30/coulance-bij-aangifte-voor-ondernemers.html

Voor enkele ondernemers is het op dit moment wel mogelijk om aangifte te doen. Maar omdat velen op dit moment tegelijkertijd hun aangifte proberen te doen, zijn verbeteringen nauwelijks zichtbaar en kan de postbus verstopt raken.

De Belastingdienst vindt het vervelend en het moment is ook zeer ongelukkig. We begrijpen dat dit voor onrust bij ondernemers kan zorgen. Daarom is er besloten om de inlevertermijn te verruimen tot en met dinsdag 4 november. Indien de problemen na het weekend nog niet zijn opgelost zal er een nieuw besluit worden genomen. De betalingen moeten wel voor 1 november binnen zijn.

Mochten ondernemers hun betalingskenmerk niet bij de hand hebben, dan kunnen zij gebruik maken van de Zoekhulp Betalingskenmerk. Deze is te vinden op de website van de Belastingdienst.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top