zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / CouponBoss pompt € 7.5 miljoen in economie Almere
CouponBoss pompt € 7.5 miljoen in economie Almere

CouponBoss pompt € 7.5 miljoen in economie Almere

  • Nederland
  • Marketingondernemer Michel van Vliet (TDC Marketing) en drukwerkintermediair Ruben Vink (NUL36) hebben de handen ineen geslagen om de economie in Almere te stimuleren. Met een oplage van 75.000 glossy couponboekjes, een flitsende website en de hulp van 300 locale ondernemers gaat CouponBoss de vastzittende economie in Almere te lijf.
  • CouponBoss
  • http://www.couponboss.nl
  • info@couponboss.nl
  • Noot voor de redactie, niet voor publicatie Over CouponBoss CouponBoss is, net als TDC Marketing, een handelsnaam van The Dude Company. The Dude Company is opgericht in 2010 en actief in de media en adviessector op het gebied van marketing en sales. The Dude Company onderscheidt zich in de markt door haar efficiënte en innovatieve aanpak om organisaties snel hun commerciële doelstellingen te laten realiseren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: drs. M. van Vliet Telefoonnummer 06-41748562 E-mail: michel@couponboss.nl Zie ook: www.couponboss.nl
  • 140714 - persbericht - CouponBoss

Ondanks de voorzichtig aantrekkende economie blijft de consument in Almere de hand op de knip houden. Dit tot grote frustratie van veel Almeerse ondernemers die het moeten hebben van de locale klanten, aldus Van Vliet. Ondanks allerlei individuele acties lukt het niet een doorbraak te forceren in het uitgave patroon van de consument. De individuele acties zijn te versnipperd en worden onvoldoende gecommuniceerd.

Met een handzaam glossy couponboek met daarin aanbiedingen van 300 Almeerse ondernemers wordt een sterk centraal platform gecreëerd. Alle aantrekkelijke locale acties en kortingen gebundeld in een handzaam boekje. Dezelfde aanbiedingen en kortingscoupons zijn tevens te vinden op de website van CouponBoss (www.couponboss.nl). Naast communicatie via de couponboekjes en de website worden de locale acties via social media en outdoorreclame onder de aandacht gebracht bij alle inwoners van Almere.

Gezien de prospectlist is de verwachting dat men gemiddeld per couponboek € 100 meer gaat uitgeven in Almere. Van een abonnement op een sportschool tot een knipbeurt bij de kapper. Van restaurantbezoek tot een korting in de CityMall. CouponBoss is van alle markten thuis om de consument het juiste duwtje in de rug te geven. En met dit mooie duwtje in de rug, helpen wij de locale ondernemer aan meer bekendheid en meer omzet, doet Vink enthousiast een duit in het zakje.

De eerste uitgave van CouponBoss in Almere wordt in september verwacht. Tot die tijd kunnen de geïnteresseerde inwoners van Almere via de website de coupons uitprinten en via de Facebookpagina op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en promotie-acties.

Over CouponBoss

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top