dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Creatief het voorjaar en zomer van 2015 in – met de nieuwe catalogus van Stampin’ Up!
Creatief het voorjaar en zomer van 2015 in – met de nieuwe catalogus van Stampin’ Up!

Creatief het voorjaar en zomer van 2015 in – met de nieuwe catalogus van Stampin’ Up!

  • Nederland
  • Begin samen met Stampin’ Up!, de toonaangevende fabrikant van knutselmaterialen, het nieuwe jaar en laat uzelf en uw lezers inspireren door de vele creatieve ideeën die de nieuwe voorjaars- / zomercatalogus 2015 te bieden heeft.
  • Stampin' Up!
  • www.stampinup.nl
  • c.decristofaro@profilwerkstatt.com

De voorjaars- / zomercatalogus van Stampin’ Up! is gelanceerd en laat wederom een hoop nieuwe, creatieve producten zien, die speciaal op de eerste helft van het jaar zijn toegepast. Of we het nu hebben over Valentijnsdag, Pasen, Moeder- en Vaderdag of over bruiloften, voor iedere grote gebeurtenis heeft de toonaangevende fabrikant van stempels en ambachtelijke materialen iets in petto. Voor veel projecten zijn er video’s beschikbaar, die uitleg geven en nog meer inspiratie bieden voor in en om het huis. De nieuwe seizoenscatalogus vult de huidige hoofdcatalogus aan en geldt van 6 januari tot 2 juni 2015. Daarnaast is het tot en met 31 maart Sale-A-Bration bij Stampin’ Up!, de grootste promotie periode van het bedrijf. Voor iedere 60 euro die er aan producten wordt besteld, kan er een gratis product uit de Sale-A-Bration brochure worden uitgekozen.

Stampin’ Up! biedt in deze speciale voorjaars- / zomercatalogus meer dan 50 nieuwe stempelsets aan. Deze vormen de basis om papier, kaarten, dozen en cadeauzakjes in talloze patronen en met steeds nieuwe kleurvarianten te versieren. Bijzonder mooi zijn de innovaties rondom stansen en embossing, zoals de speciale nieuwe reliëfmatrijzen waarmee je een vlinder structuur in je papier kunt maken en je je kaart van hartjes structuur kunt voorzien en een nieuwe mal om zelf kleine cadeauzakjes te maken. Ook nieuw zijn ColorBox Chalk Ink stempelkussens, die samen met mat zwart papier een echt schoolbord effect geven en de speciale boetseerklei met bijpassende letter stansen. Daarnaast heeft Stampin’ Up! vijf nieuwe projecten voor zeer speciale creaties in het programma, zoals een bloemenbouquet van papier, gepersonaliseerde kalenders, chique verjaardagskaarten, originele foto decoraties of persoonlijke memory-books. Hier zijn complete accessoire sets voor beschikbaar.

De accessoire sets voor de projecten zijn bijzonder geschikt om samen met je vrienden mee te knutselen. En het leent zich om een Stampin’ Up! Demonstrator erbij te halen, die gelijk de juiste accessoires en tips en trucs paraat heeft. Via de link http://www2.stampinup.com/home/en-nl/find-a-demonstrator, kan men snel een Demonstrator in de buurt vinden. “Sociale contacten en het onderhouden van relaties behoort tot de basisprincipes van menselijke interactie. Stampin’ Up! voelt zich verplicht hieraan bij te dragen en we verheugen ons dat we dat kunnen met onze producten en ons business idee”, zegt Axel Krämer, Directeur Stampin´ Up! Europa.

‘Iets moois voor een speciaal iemand’ luidt de titel van de nieuwe catalogus. En iedereen kan  creatieve projecten maken, zowel de professional als de beginner kan in deze vijftig pagina’s tellende catalogus z’n hart ophalen met de vele creatieve ideeën voor het nieuwe jaar. “Ons assortiment is qua thema en kleur op elkaar afgestemd. Dat geldt ook voor alle materialen in de nieuwe voorjaars- / zomercatalogus. Zo kan iedereen snel en gemakkelijk een mooi project maken”, verteld Damir Basic, Business Development Manager Stampin’ Up! Nederland.

Inspiratie voor dit voorjaar en deze zomer kunnen de fans van Stampin’ Up! altijd op de Facebook-pagina te vinden onder www.facebook.com/stampinupNL. Daar worden ook de creatieve ideeën van het Artisan Global Design Team van Stampin’ Up! vertoont, waaronder die van het Nederlandse lid Inge Groot. Voor veel ontwerp ideeën in de nieuwe catalogus zijn er stap-voor-stap video’s, gemakkelijk te herkennen aan een video pictogram dat bij het desbetreffend project staat afgebeeld. Deze video’s zijn – in het Engels – te zien op www.stampinup.com/spring-summer-videos. Het Nederlandstalige videokanaal is beschikbaar via www.youtube.com/user/stampinupnederland.

Achtergrond Stampin ́ Up! (www.stampinup.nl)                              Stampin’ Up! is een Amerikaanse direct-sales onderneming die al sinds 1988 actief is. Tegenwoordig zijn meer dan 50.000 enthousiaste knutselaars als onafhankelijke Demonstrators (vertegenwoordigers van het merk) actief in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Nederland. Het hoofdkwartier bevindt zich in Riverton, Utah in de V.S. en beslaat 28.000 vierkante meter. De fabriek staat in Kanab, tevens de geboorteplaats van Shelli Gardner, mede-oprichtster van Stampin’ Up!. In Europa worden alle activiteiten vanuit Frankfurt am Main geregeld. Na een jarenlang succesverhaal in de V.S., zijn sinds zes jaar de stempels ook in Europa steeds geliefder. Met een ruime keus aan hoogwaardig materiaal kunnen knutselliefhebbers hun hart ophalen en de prachtigste projecten realiseren: om weg te geven of om gewoon zelf te houden.

Contactgegevens voor de pers:
Profilwerkstatt GmbH
Caroline De Cristofaro
Rheinstraße 99.3
64295 Darmstadt
Duitsland
Tel.: +31 – (0) 6 – 21256663
Email: c.decristofaro@profilwerkstatt.com

Over Caroldec

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top