vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Creëer eenvoudig je eigen trouwkaart
Creëer eenvoudig je eigen trouwkaart

Creëer eenvoudig je eigen trouwkaart

  • Nederland
  • Je gaat trouwen! De datum is geprikt. De mooiste dag van je leven komt er aan. Die dag moet alles kloppen, van trouwjurk tot trouwkaart, van bruidstaart tot boeket en alles wat er tussen zit. Het is jouw dag en die wil je invullen zoals deze het beste bij jullie past. En daarom ontwerp je ook je eigen trouwkaart, want zeg nu zelf: dat is toch veel leuker dan een standaard kaart van een drukkerij.
  • Fotoservice
  • pieterblom@outlook.com

Je gaat trouwen! De datum is geprikt. De mooiste dag van je leven komt er aan. Die dag moet alles kloppen, van trouwjurk tot trouwkaart, van bruidstaart tot boeket en alles wat er tussen zit. Het is jouw dag en die wil je invullen zoals deze het beste bij jullie past. En daarom ontwerp je ook je eigen trouwkaart, want zeg nu zelf: dat is toch veel leuker dan een standaard kaart van een drukkerij.

Eenvoudig een trouwkaart ontwerpen
Op kaarten.nl kun je heel veel verschillende soorten kaarten ontwerpen. Dus ook de perfecte trouwkaart. Er zijn heel veel stijlvolle, mooie en zelfs kleurrijke designs waar je uit kunt kiezen en helemaal naar jouw smaak kan perfectioneren. Ook zijn er designs bij waar je je eigen foto in kunt zetten. En wist je dat het via kaarten.nl ook mogelijk is om helemaal je eigen ontwerp te maken? Compleet met achtergrond, lettertype, tekst op de voorkant en natuurlijk je eigen foto. Want dat laatste is natuurlijk wel het mooiste en zal je gasten direct aanspreken.

De perfecte foto voor je trouwkaart
Wat is de perfecte foto voor je trouwkaart? Je hebt immers nog geen foto’s van jou en je aanstaande in bruidskledij. Het mooiste is het om een foto van jullie tweeën te zoeken of te laten maken, waar je elkaar (bijna) kust, omhelst of omarmd. Dit kan een foto zijn die je heel dierbaar is, een recente foto gemaakt op de dansvloer van een ander feestje of een foto die je laat maken in een fotostudio. Een foto waarop jullie liefde voor elkaar duidelijk zichtbaar is, doet het heel goed op een trouwkaart. Bij kaarten.nl kun je vervolgens kiezen of jouw trouwkaart geheel zwart-wit zal zijn of juist helemaal in felle kleuren. Ook sepia is een mogelijkheid. Maak je trouwkaart extra chic door met minimale kleuren te werken, of laat juist jullie kleurrijke persoonlijkheden zien.

Verstuur online

Heel handig van kaarten.nl is dat je de trouwkaarten kunt opslaan en eenvoudig online kunt versturen. Echter kan dit alleen één voor één. Maar je kunt ook kiezen om de gehele oplage van je trouwkaarten eerst naar je thuis te laten versturen. Zo kun je rustig de gastenlijst afwerken en de kaarten zelf schrijven en versturen. Na het ontwerpen van de kaarten heb je ze al snel in huis, dus dat maakt het extra leuk om je kaarten via deze website te ontwerpen.

Over PieterBlom

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top