maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Crowdfunding voor veilige, unieke en moderne zonnebankstudio in Heerhugowaard!
Crowdfunding voor veilige, unieke en moderne zonnebankstudio in Heerhugowaard!

Crowdfunding voor veilige, unieke en moderne zonnebankstudio in Heerhugowaard!

  • Nederland
  • Wij staan online op een van de grootste Crowdfundings platformen van Europa! Heb jij nog spaargeld en wil jij dit tegen een beter percentage dan dat van de bank? Investeer dan nu in ons project "Classy Zonnestudio's" tegen een rentepercentage van 9.5 % per jaar! Je kunt al mee doen vanaf 100 euro!
  • Classy Concepts
  • www.classyconcepts.nl
  • info@classyconcepts.nl

Logo Classy Concepts

HEERHUGOWAARD – Eindelijk is het zo ver, Josca Buitenhuis en Ronja Kiljan gaan van start met hun crowdfunding project voor hun gloednieuwe zonnestudio; “Classy Zonnestudio’s”. Naast de €40.000 euro eigenvermogen willen de dames het resterende bedrag van €126.400,- euro binnen halen via Crowdfunding.  De zonnestudio zal gevestigd worden aan de Middenweg te Heerhugowaard. De dames willen deze markt betreden omdat zij van mening zijn dat er nog geen professionele en verantwoordelijke zonnestudio aanwezig is voor de inwoners van Heerhugowaard en omstreken.

Missie

De twee dames willen met hun missie “Een mooie en gezonde huid, komt ook zeker van binnenuit!” er uiteindelijk naar streven om hun klanten de beste beauty, health & wellness producten en diensten aan te bieden. ‘’We willen ons onderscheiden door een unieke zonnebankstudio te openen, waarbij een gezond uiterlijk óók van binnenuit komt. Wij hanteren concurrerende prijzen en aantrekkelijke abonnementen. Ook vinden wij dat de zonnestudio zo aangenaam en huiselijk moet zijn, dat onze bezoekers met veel plezier langer willen blijven “hangen/loungen”. Zo willen wij onder andere een bargedeelte realiseren, waarbij er gezonde tanningshots, verse  smoothies en diverse warmedranken verkocht worden. Daarnaast willen wij onze klanten persoonlijk adviseren, welke zonnetraject of product het beste aansluit bij zijn of haar wensen’’. Aldus Josca Buitenhuis en Ronja Kiljan .

 

Josca en Ronja

 

GeldVoorElkaar.nl

Het project is uitgezet via de site GeldVoorElkaar.nl. (http://www.geldvoorelkaar.nl/geld-investeren/projecten/project.aspx?id=6914)

Binnen 15 dagen hebben de dames al 16.300,- euro binnen gehaald.

Geld Voor Elkaar is het op één na grootste platform voor crowdfunding in Europa, na het Britse Crowdcube. Sinds de start, begin 2011, groeit de website hard. Dit jaar is er voor 20 miljoen euro aan financiering verzorgd, tot bedragen van een half miljoen euro per lening. De site heeft een vergunning van de AFM. Geldleners betalen 249 euro voor de onlinepublicatie van hun kredietaanvraag plus een eenmalige success fee van 2 tot 5 procent als zij het gevraagde bedrag bij elkaar krijgen. Behalve goedkoper is GeldVoorElkaar vooral ook veel sneller dan de grote banken: in één geval kreeg de site een financiering rond binnen vijf minuten en achttien seconden.

 

Impressie Classy Zonnestudio 2

Over Classyconcepts

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top