maandag, oktober 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Cruise Friesland – België
Cruise Friesland – België

Cruise Friesland – België

  • Nederland
  • Opnieuw vertrekt voor de cruiseliefhebber in het noorden van het land een riviercruise vanuit de haven van Lemmer.
  • SW2_featured
  • Boekingen.nl
  • www.boekingen.nl
  • kirsten.sikkema@boekingen.nl

Na het succes van de eerste riviercruise die is vertrokken vanuit de haven van Lemmer, legt ook in 2014 een cruiseschip aan in Lemmer voor een 7-daagse riviercruise. Nu staat het charmante België op het programma. Het schip zet vanuit Lemmer koers naar Rotterdam, gevolgd door de bourgondische en authentieke steden Brussel, Antwerpen en Gent.

Met de afvaart van deze cruise naar België op 31 maart wordt het seizoen voor de riviercruises ingeluid. Het cruiseschip zal aanleggen in Rotterdam, Brussel, Antwerpen en Gent en vervolgens weer terugvaren naar Rotterdam. Optionele excursies om meer van de steden te beleven, zijn bovendien bij te boeken. Op de laatste vaardag legt het schip aan in Rotterdam, waar reizigers de terugreis naar Lemmer met de bus zullen maken.

De zevendaagse riviercruise wordt gevaren met het cruiseschip MS Switzerland II. Dit luxe riviercruiseschip beschikt over 55 cabines en luxe faciliteiten als bar en salon, een restaurant, een bibliotheek, een boetiek met souvenirs en zonnedek. Geïnteresseerden kunnen de reis boeken bij vakantiewebsite Boekingen.nl.

Over Boekingen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top