vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Ctac biedt klanten snelheid en flexibiliteit als nieuwe Microsoft Cloud Solution Provider
Ctac biedt klanten snelheid en flexibiliteit als nieuwe Microsoft Cloud Solution Provider

Ctac biedt klanten snelheid en flexibiliteit als nieuwe Microsoft Cloud Solution Provider

  • Europa
  • ICT-partner Ctac levert klanten extra mogelijkheden, flexibiliteit en service dankzij nieuwe samenwerking met Microsoft.
  • http://www.persberichten.com/
  • info@ctac.nl

Ctac is door Microsoft officieel benoemd tot Microsoft Cloud Solution Provider. Dankzij deze nieuwe status neemt Ctac direct clouddiensten af bij Microsoft en heeft het toegang tot de beste expertise en condities. De status is een gevolg van de strategische alliantie met Microsoft en de ervaring van Ctac op het gebied van zijn cloudportfolio. Om de status van Cloud Solution Provider te verwerven, moest Ctac voldoen aan een aantal criteria van Microsoft – waaronder beschikking over de benodigde kennis en de mogelijkheden om klanten de juiste training, support en migratiediensten te leveren. De benoeming sluit aan bij de Ctac-strategie rondom de uitbreiding van zijn cloudportfolio.

De transformerende markt vraagt om steeds meer snelheid, flexibiliteit en knowhow. Klanten willen specifieke oplossingen tegen lage kosten. Door de inzet van clouddiensten kunnen organisaties nu daadwerkelijk innovaties gebruiken zonder de enterprise-investeringen die daar normaal voor nodig zijn. Door de opgebouwde kennis van businessprocessen te combineren met de clouddiensten van Microsoft en SAP, ontstaat een unieke propositie die voor elke organisatie inzetbaar is. Met het Cloud Solution Provider-programma kan de klant rekenen op de dienstverlening van Ctac, en op flexibiliteit in het afnemen van de functionaliteit.

Tony Krijnen, Cloud Solution Provider Program Lead bij Microsoft: “We zijn verheugd met Ctac samen te werken in het Cloud Solution Provider-programma. Ctac is voor ons een belangrijke partij om mee samen te werken: het bedrijf is volledig op de hoogte van de mogelijkheden van services en clouddiensten en weet hoe klanten daar voordeel bij kunnen hebben.”

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Dankzij onze nieuwe status als Microsoft Cloud Solution Provider zijn we in staat om het Microsoft-cloudportfolio te integreren met het reeds opgebouwde SAP Cloud-portfolio. Op die manier zijn we beter in staat de eindervaring van klanten te beheren en te verbeteren. Zo combineren we onze bestaande kennis en diensten met de mogelijkheden van de cloud, zodat enterprise-oplossingen binnen handbereik liggen voor alle klanten – ongeacht hun omvang.”

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top